2020. október 21., szerda

A HAMIS ÉNEKED MÁR A BOTFÜLŰEKET IS IRRITÁLJA

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: VOGRONICS ANDRÁS
2020.10.21.


Csinnadratta és promenád a gyönyörbe. Ez volt a hétfő délután a parlamentben, ahol azonnal kellett volna válaszolnia a képviselők kérdéseire a nagyfőnöknek. Megint csak a szokásos, gusztustalan papírból olvasás, semmi spontenaitás, nem bízta a véletlenre. Még az is lehet, hogy a minden színvonalon aluli Bagi-Nacsa duó írja a válaszokat, amin aztán kurva jót derülnek saját maguk között a bátrak.

Ott volt mind, mert kellett a kétharmad szolgai nyomkodása ahhoz, hogy Varga Zs. Andrást mindenképpen a Kúria elnökének válasszák. Igaz, hogy senki nem támogatta, mindenki ellenezte, a szakma felháborítónak tartotta, bírói gyakorlata nincs, de ez a Fidesznél soha nem volt probléma. Megint egy politikai végrehajtót tettek kilenc évre a bírók feje fölé, a legmagasabb bírói testület élére. Polt Pétert ennél jobban már nem lehet bebiztosítani.

Aztán – mint láttuk – Jakab Péter egy zsák krumplit vitt Orbánnak, hogy ezzel szimbolikusan világossá tegye: Borsod nem kér a megvesztegetésből és lekenyerezésből. Erre úgy beszart a keménymag, hogy majdnem tettlegességig fajult az akció. Jakab elindult a zsák krumplival Orbán felé, de mire odaért, már Kocsis, Balla, Kövér és a végén Semjén a saját testükkel védték a burgonyatámadástól az utcai harcost. Ki sem látszott mögülük, úgy eltakarták, mint egy bodyguard-csapat. Már azt vártam, hogy Kocsis és Kövér mikor kezdi el ütlegelni Jakabot, de végül csak ellökdösték az egyisten közeléből. Kurva bátor pali ez az Orbán, megint bebizonyította. Egy beszari, „kihaénnem” diktátorkezdemény. Csak a szokásos, semmi más.

Még a parlamenti ámokfutás előtt azért kiposztolta az unokáját is a Facebookra. Én nem tudom, mikor született pontosan a gyermek, nem is érdekel. Az viszont necces lett volna, ha Ráhel még mindig kórházban van, és a nagypapát, az egész propagandastábbal a nyomában, beengedik az intézménybe. Tudniillik látogatási tilalom van még a magánklinikákon is, és az elég valószínű, hogy a saját lábon álló legnagyobbik Orbán-lány nem az Üllői úti szülészeti klinikán hozta világra a kis Bertalant. Azt eddig is tudtuk, hogy nagyapónak mindent szabad, rá nem vonatkoznak sem a törvények, sem a szabályok, végül is csak egy világjárvány kellős közepén vagyunk, ám mint kiderült, ezúttal nem erről volt szó. Mivel a Blikk írta meg, biztos igaz. Hogy ugyanis a család nagyon figyel az óvintézkedésekre a koronavírus-járvány közepette, ezért Orbán nagyapó és Lévai nagyanyó csak akkor vehette először kézbe legfiatalabb unokáját, miután meglátogatták őt Ráhelék otthonában...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.