2020. október 30., péntek

NAGYOT VÁLTOZIK A KGFB - TÖBB MINT EGYMILLIÓ AUTÓSNAK KELL MOST RÉSEN LENNI

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Azénpénzem
2020.10.30.


A biztosítók idén is legkésőbb november 2-áig teszik közzé az év végi évfordulótól érvényes kötelező autóbiztosítási díjaikat. Jelentős újdonság azonban, hogy már nem alkalmazhatják a társaságok a korábbi brutális károkozói pótdíjakat. A novemberi kampányidőszak még mindig több mint 1,1 millió autóst érint.


Napokon belül frissül a Díjnavigátor, amivel mindenki összehasonlíthatja valamennyi piaci szereplő aktuális kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) ajánlatát – tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ). Mint figyelmeztettek, a biztosítók idén is legkésőbb november 2-áig teszik közzé az év végi évfordulótól érvényes kgfb-díjaikat. Az érdekelt ügyfeleknek erről az értesítést 50 nappal a biztosítási évfordulót megelőzően kell megkapniuk a biztosítójuktól.

A biztosítót váltóknak az aktuális szerződésüket a biztosítási évforduló előtt 30 nappal, vagyis legkésőbb december 1-jéig kell felmondaniuk, majd mielőbb, legkésőbb december 31-éig meg kell kötniük új szerződésüket az új biztosítóval. Annak persze nincs tennivalója, aki elégedett a társaságától kapott ajánlattal. A MABISZ szerint a novemberi kampányidőszak még mindig több mint 1,1 millió gépjármű-üzembentartót érint...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.