2020. október 21., szerda

ORBÁN NAPLÓJA 3.

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- KALEIDOSZKÓP
Szerző: POLCZER SZONJA
2020.10.20.


Kedves naplóm!

Régen írtam már, alig jut idő a sok keccsölés és harcolás közben. Most a legfontosabb dolog, hogy Magyarországnak működnie kell. Nyáron több Balatont akartunk, és a nagy részét meg is szereztük. A turizmus továbbra is kiemelten fontos, így ősszel logikus lépésként gyorsan lezártuk a határokat a hanyatló Nyugatról érkező Soros-vírusügynökök előtt. A négy visegrádi országnak természetesen tettünk engedményeket, de őket mimagyarok hajlamosak vagyunk elnézőbben kezelni, hiszen velük 4 „egy V-ből valók vagyunk”.

A nyár folyamán felkészültünk a második hullámra: megszámoltuk kétszer oda-vissza az orvosokat és a nővéreket, és bátran kijelenthetjük, hogy nincs ok az aggodalomra, mert így a számok azt mutatják, hogy négyszer annyian vannak, mintha csak egyszer számoltuk volna őket.

Müller Cecília Országos Tisztifőorvossal rendszeresen egyeztetek járványügyben és minden nap elmondom neki, hogy aznap hogyan álljanak a számok. Személyes találkozónkon Cecília asszony felhívta a figyelmemet arra, hogy nagyon fontos a rendszeres fertőtlenítő takarítás ezekben a vészterhes időkben. Viccelődve megjegyeztem, hogy ez az asszonyok dolga, de persze én férfiasan kiveszem a részem a dologból és rendszeresen fölmosom a padlót Brüsszellel. Értettem a tréfámat és jót kacarásztam rajta.

Maszkot a pártban nem szívesen viselünk, ennek politikai okai vannak: nem szeretnénk, ha véletlenül rablónak néznének minket, de az mindenesetre elmondható, hogy sikeres a védekezés, mindenkit meggyógyítunk, a világ pedig irigykedve tekint ránk, mióta vezető lélegeztetőgép-nagyhatalom vagyunk. A Magyar Nemzeti Oltóanyaggal is jól haladunk, a világon elsőként jöttünk rá, hogy a nemzeti konzultáció segít a járvány elleni védekezésben, így a visszaküldött kérdőíveket hatóanyagként belekevertük a készülő vakcinába...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.