2020. október 3., szombat

TRUMP BETEGSÉGE

HUPPA.HU
Szerző: SZELE TAMÁS
2020.10.02.Vannak pillanatok, amikor előbb mondjuk a hírt, mert fontos, aztán cifrázzuk: a mostani helyzet ilyen. Ugyanis az Egyesült Államok elnöke, Donald Trump és felesége, Melania koronavírus-tesztje egyaránt pozitívnak bizonyult. Az elnök és felesége bejelentették: azonnal otthoni karanténba vonulnak és megkezdik a gyógyulást, amennyiben szükséges.

Nos, itt már meg kell jegyezzük: attól, hogy a tesztjük pozitív, még nem biztos, hogy tüneteik is vannak, attól még csak az biztos, hogy fertőznek és betegek. De akárhogyan is: minimum két hét esik ki Trump elnök választási kampánykörútjából. Ha rosszmájú akarnék lenni, megjegyezném, hogy a POTUS egészségére talán kisebb veszélyt jelent maga a vírus, mint két hét összezárva, kedves nejével, de tudják mit? Rosszmájú akarok lenni.

No, de akkor most mi lesz?

Akkor most először is azonnal tesztelni kell Joe Bident is, akivel alig pár napja ordítottak egymás arcába a nyilvános elnökjelölti vitán, pár méterről, maszk nélkül. Trump sem fiatal ember, Biden sem az, a vírus bizony könnyebben tehet kárt bennük, mint akár Melania asszonyban, akár az elnöki párt megfertőző 31 éves Hope Hicksben, a Fehér Ház kommunikációs igazgatójában, aki szintén ott ült a vitán, a kiabáló pojácáktól, bocsánat, elnökjelöltektől alig pár lépésre. Szóval, mr. Biden, most tessék tesztet végeztetni, van rá ok bőven...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.