2020. október 16., péntek

TÚL SOK VAN A ROVÁSOTOKON, TÚL MESSZIRE RÚGTÁTOK A LABDÁT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: VOGRONICS ANDRÁS
2020.10.16.


„Vhattafakk???” Nyomni kell a fúrót. Előbb-utóbb mélyebbre megy az. Migránsok, libsik, zsidók, romák, sorosisták, brüsszeliták, gyurcsányisták, momentumosok, tetováltak, leszbikusok, melegek, szegények, transzvesztiták, hajléktalanok, arabok, négerek, iszlamisták, csak élettársak, ateisták, betegek, otthoni ápolásra szorulók, SZFE-s polgárok, munkájukat éppen elveszítők. Valakit esetleg kihagytam? Ha igen, bocsánat, gondolom, a lista még bővülni fog. Valakiket mindig kell utálni, de azért szerintem ez egy csokorba szedve így is igen komoly.

Figyelj, Viktorka! Egy miniszterelnöknek nem ez lenne a feladata, azt azért vágod, nem? Mármint nem az, hogy ellenségeket jelöljön ki lépten-nyomon, és társadalmi csoportokat, vallási, világnézeti közösségeket, különböző szexuális irányultságú embereket szembeállítson egymással, és gerjessze a feszültséget közöttük. Pontosan ennek az ellenkezőjét kéne tenned ahhoz, hogy igazi államférfi legyen belőled. Konkrétan a megbékélést, az elfogadást, a segítségnyújtást és hasonlókat kéne szorgalmaznod. Na most te ezeket a fogalmakat kurvára nem ismered. Te csak a bosszút, az aljaskodást, a szemétkedést és természetesen a lopást, csalást, hazudozást ismered. Ez a zéró pont. Innen kell elindulnunk veled és a szolgáiddal kapcsolatban. Erre van igény? Nyilván a rajongóidnak igen, ők isszák a szavaidat, maguk alá pisilnek örömükben ha te hozzájuk szólsz. Ha kell, cukisodsz, ha kell, viszkető tenyérrel és Chuck Norrisszal az anyósülésen játszod a kemény utcai harcost. A macsó, heteroszexuális, libernyákverő királyfit. Amit a közönség és a Habony-féle, közpénzből háromnaponta elvégzett közvéleménykutatások megkívánnak. Ha kell, te akármit eljátszol a kamerának, szerintem idén még az Oscar-díjra is jelölni fognak. A legjobb rendezésért és férfi főszerepért egyszerre.

A legjobban az az alakításod tetszik, amikor az országban zajló eseményekről tudomást sem veszel, pedig mindenki tudja, hogy minden mögött te állsz. Te irányítasz mindenkit, és miközben az alattvalóid végrehajtják az utasításaidat, te szotyizol a díszpáholyban, röpködsz a katonai magángépeden vagy éppen nyaralgatsz az Adrián. Ha megkérdeznek, te üzleti ügyekkel nem foglakozol, holott mindenki tudja, hogy Mészáros a te alteregód. És vajon még hány ilyen dublőröd lehet? Most éppen a melegek torkára tetted rá a kést, most éppen őket „buzerálod”, hogy egy hozzád illő primitív kifejezéssel éljek. Undorító ez a kirekesztés, ez a megbélyegzés, ez a modernkori inkvizíció, amit itt 2021-ben szemrebbenés nélkül véghez viszel. Vagy említhetem a SZFE elleni gusztustalan támadásodat a gépesített lövésszel az élen.

Mi lesz még? Nem bírjátok ha valaki a szemetek közé köp, mi? Nem bírjátok a kritikát, főleg azt nem, aminek alapja is van, nem úgy, mint a tieteknek, ami általában hazug és aljas. Kit érdekel, ha a cél szentesíti az eszközt, nemdebár? Többet költöttetek a borsodi kampányban? Csaltatok? Megvettétek a szegény szavazókat? Krumpli szavazást csináltatok megint? Majd kifizetitek a büntit, ha egyáltalán lesz belőle bünti. A mi pénzünkből nektek semmi sem drága, főleg ha a ti zsebetekről van szó. Azt pedig meg kell tömni, és utána meg kell védeni mindenáron. Nincs más alternatíva, nincs más opció: vagy ti vagy senki. Nálad okosabb ember ebben az országban még nem jött világra, itt te mindenkinél jobban tudsz mindent, kár is ezen lamentálni. Egy született zseni vagy, egy géniusz. Kár itt erőlködni, mert aki azt teszi, hosszú távon veled szemben rá fog baszni. Még az is lehet, hogy elüti egy autó, vagy megáll a szíve, vagy ki tudja, milyen szerencsétlenség éri. Úgyhogy nyugi van. Bocsánat, nix ugribugri, mert te majd tudod. Te majd megmondod. Vagy megmondjátok. Mikor hogy. Ha kizökkensz a szerepedből, akkor a nyelvtan valahogy mindig összegabalyodik a személyi kultusszal. Én, mármint te. Ti, mármint te. Ő, mármint te. Mi, mármint mi, a libernyákok. Ti, azaz mimagyarok és nemzethykereszténydemokraták. Ők, vagyis mi, a mások. Valahogy így beszélsz, és így ártasz te.

De van egy rossz hírem. Ezek az SZFE-s diákok és tanárok csúnyán beintettek neked. Őket nem fogod tudni elvinni a hátadon, mint a libernyákokat. Ők most megmutatják neked a tükröt, te lázadó hős...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.