2020. november 10., kedd

AZ NEM KÉRDÉS, HOGY TRUMPNAK MENNIE KELL, A KÉRDÉS AZ, MILYEN ROMBOLÁST VÉGEZ ADDIG

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.11.10.


Mint amikor megkötözik a Sátánt, Trump úgy tombol, és a hátralevő idejét azzal tölti, hogy amit tud, leromboljon. Azt már kinyilvánította, hogy nem lesz normális átadás-átvétel. Nem lehet tudni, hogy a Biden adminisztráció mit és hogyan tud átvenni. Ilyen talán még nem is volt az amerikai történelemben. Mint egy óvodás gyerek, nem képes tudomásul venni, hogy veszített, és ha mást nem tehet, legalább bosszút áll. Keresi a belső ellenséget, igyekszik meggyengíteni azokat a nemzetbiztonsági pozíciókat, amelyek az ország gerincét tartják. Mindenkiben ellenséget lát, nemcsak gyártja az összeesküvés-elméleteket, hanem el is hiszi azokat.

Egyik napról a másikra menesztette a védelmi minisztert, a hírek szerint a CIA és az FBI igazgatója követheti, mert ezek a szervezetek megmaradtak a törvényes, alkotmányos keretek között, és nem váltak az ő eszközeivé. Arra törekszik, hogy megrendítse a bizalmat a demokratikus intézményekben, aláássa a tekintélyüket, és később különféle konspirációs elméleteket szőhessen köréjük. Ahogy pszichiáter unokatestvére megmondta, törni-zúzni fog az utolsó hónapjaiban, és ez nemcsak a Fehér Ház berendezésére, hanem az adminisztrációra, az államapparátusra, a demokratikus intézményrendszerre is igaz. Akiket ő maga nevezett ki, azokat is összeesküvő ellenségeknek állítja be.

A borzasztó az, hogy az a 70 millió szavazó, aki képes volt erre a szörnyetegre szavazni, mert elhitte azokat a hazugságokat, amelyekkel eddig etették, ebből sem azt látja meg, hogy egy őrült tombol, mert képtelen tudomásul venni, hogy többen szavaztak ellene, mint mellette, és ezért törvényesen leváltották, hanem elhiszi, hogy ez az önzetlen, szerény, szelíd, igazmondó, drága ember valami összeesküvés áldozata. A sajtó normális működése is a csodálatos ember elleni támadás. Minden kritika, bírálat, tényközlés a hazugságaival szemben, az összeesküvők ármánya. A normális ész ellen való minden, amit művel, és a követői is olyanok lesznek, mint akik a bolondok házából jöttek. A rosszat jónak, és a jót rossznak mondják.

Ennek következménye lesz az, hogy Trump minden rombolása és pusztítása egy elmebeteg logikába és összeesküvéselméletbe ágyazódik. Ahogy nincs semmi bizonyítéka egyetlen csalásra sem, úgy nincs az összeesküvéselméletekre sem. Az emberiség ennek révén pusztítja el magát, mert ezekből jön előbb a gyűlölet, aztán a gyilkolás. Joe Biden személyében kapott Amerika és az emberiseg egy szelíd, kedves, toleráns, épeszű embert, aki a realitásokat mondja, aki a világot és Amerikát visszavezetheti a normalitásba. De az interneten élő emberek kiszolgáltatottak az ott terjesztett hazugságoknak, álhíreknek, konteóknak, amire rásegítenek az illiberális államok ás az orosz titkosszolgálat.

A világ fele őrültek manipulációinak befolyása és uralma alatt áll. Amerikában is el lehetett hitetni 70 millió emberrel, hogy egy kevély, gőgös, felfuvalkodott ember, egy notórius hazudozó, tolvaj, adócsaló,immorális bűnöző egy keresztény, szent ember, aki Isten választottja és szolgája. Mindennek alapja, hogy ezeknek az embereknek mindegyike gyűlöl valakit, ezért megmentőjének tartja azt a Szörnyeteget, aki mindenféle gyűlöletnek helyet ad. Nincs olyan ember, aki Trump mellett szavazott, hogy ne gyűlölje a muszlimokat, a feketéket, a melegeket, a zsidókat, a latinókat, a liberálisokat, a demokratákat, a nőket, a férfiakat, a szőkéket, a barnákat, az ázsiaiakat, a kínaiakat, vagy bárkit. Trump ezekre orvosság...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.