2020. november 13., péntek

KÁSLER HÁTBAVEREGET, KARÁCSONY JUTALMAT OSZT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: LÁZÁR GERGŐ
2020.11.12.


A Szociális Munka Napja alkalmából Karácsony Gergely és Kásler Miklós is bejegyzést tett közzé Facebook oldalán, amelyeket most idéznék. A kérdés már csak az, hogy melyik bejegyzés Karácsonyé, és melyik bejegyzés Kásler Miklósé?

"Most, egy pusztító világjárvány idején talán jobban észreveszi mindenki azoknak a munkáját, akiknek a segítségnyújtás az élete. Ahogy az egészségügyben dolgozókról, róluk is túl gyakran feledkezik meg a kormányzat. Budapest vezetése ma, november 12-én, a Szociális Munka Napján döntött róla, hogy decemberben, ahogy tavasszal is tette, 100 000 forintos jutalomban részesíti a Fővárosi Önkormányzat idősotthonainak és hajléktalanokat ellátó intézményeinek minden munkavállalóját. Köszönjük nekik ma és az év minden napján áldozatos és lelkiismeretes munkájukat!"

"Munkájuk, hivatásuk és küldetésük a gondoskodás, szolgálatukkal emberek mindennapjai válnak könnyebbé, elviselhetőbbé. A Szociális Munka Napja alkalmából köszöntöm a szociális ágazat valamennyi dolgozóját!"...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.