2020. november 1., vasárnap

KORLÁTOZÁSOK KELLENÉNEK, CSAK AZT NEM SZERETNÉ A GAZDASÁG ÉS A SZAVAZÓTÁBOR

VASTAGBŐR BLOG / ÁTLÁTSZÓ
Szerző: ERIC
2020.10.31.


KSH adatai szerint hetente átlagosan 2500 ember hal meg Magyarországon. Ha az elmúlt 7 nap covidos haláleseteivel számolunk (345 halott), akkor ez a teljes halálozás 13,8%-a jelenleg.

Korlátozások nélkül a napi elhunytak száma nálunk kéthetente megduplázódik, a tömegrendezvények, tüntetések, focimeccsek és bulik jövőbeli megtartásával, valamint a hideg idő beköszöntével, a reprodukciós szám tovább fog növekedni és a duplázódás üteme is gyorsulni fog.

A mostani tempóban a növekedés november végére elérheti a napi 150 halottat, a karácsonyi ünnepekre átlépheti a napi 250-et. Sajnos nagy rá az esély, hogy a napi 150-es szám elérése gyakorlatilag már akkor is elkerülhetetlen lenne, ha ebben a pillanatban lezárnánk mindent. Ugyanis azok az emberek, akik egy hónap múlva fognak meghalni, ma már jó eséllyel hordozzák a vírust. De lehet még nem is tudnak róla! Élik az életüket, és hisznek benne, hogy velük ez nem történhet meg, vagy csak reménykednek abban, hogy a maszk majd megvédi őket a piacon, és az unoka is van olyan felelős, hogy a focimeccsen, iskolában és a sörözőben is végig hordja. De vajon hordja?

Ahhoz, hogy minden körülmények között megtedd, amit a vezetés kér tőled, bíznod kell benne, de minimum el kell hinned, amit mond. De a nép nem tud hinni egy populista kormánynak, nem tud hinni egy olyan kormánynak, amely tíz éve folyamatosan hülyének nézi és dezinformálja a saját lakosságát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.