2020. november 21., szombat

LEHET, HOGY ELADÓSÍTOTTA AZ ORSZÁGOT, DE EGYÁLTALÁN NEM MOST KEZDTE

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2020.11.21.


Jó reggelt kívánok, péntek után szombat, folytassuk ott, ahol abbahagytuk! Milyen jó lenne, ha nem kellene lemenni a szellemi-morális identitászavar és hanyatlás ama mély bugyraiba, ahol Orbán Viktor a megmondhatója annak, hogy ki a világpolitika legkorruptabb embere, vagy hogy hol van a gátlástalan hazudozásnak az a szintje, ami már megérinti az embert. Még őt is. Ez tőle még trollkodásnak is alávaló lenne, ő viszont véresen komolyan gondolja. Milyen jó lenn, ha nem kellene folyton lemenni egy olyan szintre, ahol a közpénzégetésből egy egész udvartartást a saját lábára állító, maffiára emlékeztető, ámde jogilag kormányként jegyzett alakulat feje sokadszorra bizonyítékok, konkrétumok, nevek tételes felsorolása nélkül vádol politikusokat azzal, hogy a világpolitika legkorruptabb emberének tenyeréből esznek. És azzal is vádolja őket, hogy emiatt zsarolni akarják Magyarországot és Lengyelországot az uniós pénzekkel. Azt majd egy másik alkalommal beszéljük meg, hogy a szóban forgó, állítólag legkorruptabb embernek mikor érdemes feltétlenül megszólalnia, és mikor kellene inkább hagyni a francba a világmegváltást, ha komolyan gondolja azt, amiről beszél, amikor jobb lenne csendben maradnia.

Aki a funkcióban lévő magyar miniszterelnök múltjával bizonyítékok nélkül vádol politikusokat azzal, hogy korruptak, mert Soros, a pártállami gépezet plakátokra is pakolja és hirdeti ezeket a soha bizonyítást nem nyert primitív és homályos vádakat, miközben a sufnijogász másodmagával száguld szembe az európai uniós autópályán és rázza az öklét, hogy Sorosmigráns, arról elég szomorú bizonyossággal ki lehet jelenteni, hogy súlyosbodik az állapota, ami mindig is súlyos volt. Ha ő maga véletlenül nem lenne korrupt, akkor is aggasztó lenne, hogy percenként kétszer sorosoznia kell ahhoz, hogy ne essen le a székről, de az európai korrupció egyik babérkoszorús bajnokaként (tudom, például a GRECO-jelentést is Soros írta, vagy hamisította) ilyen nagyívű diagnózisokat felállítani ebben a kérdésben, gyógyíthatatlan szereptévesztésre utal.

A nagy hírversenybe nem szokott beleférni a pontos idézése annak, ami elhangzik az ember szájából, viszont a tegnap reggeli szónoklat alábbi része megérdemli, hogy pontosan idézzük:
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.