2020. november 22., vasárnap

MARIKA NÉNI TELEFONJA

HÍRKLIKK
Szerző: MILLEI ILONA
2020.11.22.


Istenem, de szép is ez! A Fidesz-KDNP képviselői és önkéntes segítői a jövő hét elejétől felhívják telefonon azokat az idős támogatóikat, akik hozzájárultak a kapcsolattartáshoz és életkoruk alapján szükségük lehet segítségre, vagy csak néhány jó szóra a koronavírus-járvány alatt. Mindezt Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója mondta el videonyilatkozatban egy fotel szélén szorongva, már-már könnyes szemmel, kiskockás ingében, háta mögött szürke falakkal, egy igencsak kicsiny ablakkal. Ha jól láttam. De lehet, hogy ajtó volt.


Ahogy néztem, lassan már az én szemem is majdnem könnybe lábadt. Az én rossz szemeimmel már bizony, nehéz felismerni a hátteret.

Nem mintha lényeges lenne, de, ha már ilyen nyomasztó dolgokról esik szó, mint a járvány, és, ha már egy szívességi ajánlatot tesz a kommunikációs igazgató, bizony isten, nem bántam volna valami kis vidám színt, vagy legalább egy apró piros szívecskét a videó sarkában, ebben az úgyis szürke és zaklatott világban. Csakhogy érezzem a törődést. Igaz, engem tutira nem fognak hívni, mert bevallom őszintén, én – hála az égnek - nem járultam hozzá a kapcsolattartáshoz. De, hát ilyen időkben ne csak magára gondoljon az ember!
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.