2020. november 25., szerda

NEM AZ EMBEREK ÉRDEKEIT NÉZI, HANEM A SAJÁT HASZNA SZERINT CSELEKSZIK. KI AZ?

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2020.11.25.


Sokan úgy vélik, egy ország miniszterelnökének nem szabad vitatkoznia Soros Györggyel. Érvük szerint Soros egy gazdasági bűnöző, mert pénzét spekulációval, embermilliók tönkretételével, sőt egész nemzetgazdaságok megzsarolásával szerezte. Ahogy a kormányok nem tárgyalhatnak terroristákkal, úgy miniszterelnökök sem vitatkozhatnak gazdasági bűnözőkkel. Most mégis erre kényszerülök (…)


Akit érdekel, van ideje elmerülni az évtizedes erkölcsi pöce gödrében, továbbá érzi magában az elszántságot, az kizárólag saját felelősségére elolvashatja teljes egészében is a felcsúti küldetéstudatrepedésnek a fent látható sorokkal kezdődő, kényszer szülte levelét a saját oldalán (miniszterelnok.hu). Amelyet válasznak szánt Soros György (lásd még: magyar származású dollármilliárdos, spekuláns; magát filantrópnak nevező spekuláns) november 18-án a Project Syndicate nevű oldalon írt cikkére.

Címszavakban: globális birodalom versus független nemzetek, Soros-hálózat, bevándorlókontinens, migráció, multikulti, hanyatló EU, nyílt beavatkozás, a jog uralma versus az erősebb joga, nyílt társadalom versus védett társadalom, szabadságharcos nép és 
mindenek felett Soros György (15-ször),

- aki minden ellenségét korrupcióval vádolja,

- aki a világ legkorruptabb embere,

- akit tud, lefizet és megvásárol,

- akit nem tud, azt a hálózat (Soros-network) félelmetes fegyverével, a baloldali médiaháttérrel lejáratja, megalázza, megfélemlíti, tönkreteszi. (És soha nem fogjuk megtudni, hogy legalább harsányan röhögött, miközben ezt írta, vagy kibírta vihogás nélkül.)

Elsősorban kiábrándítónak és igazságtalannak tartom, hogy George Clooney-nak közben még nem írt nyílt levelet az önérzetes magyar miniszterelnök.

Másodsorban az is kiábrándítónak tartom, hogy a Project Syndicate nem adta meg a lehetőséget a kényszerek által gúzsba kötött embernek, hogy az unalomig ismert, a Finkelstein által kreált bűnös kottához képest semmilyen letaglózó újdonsággal nem szolgáló írásműve ugyanott megjelenhessen, ahol Soros cikke. Mert ha erre lehetőséget adtak volna, akkor nem kellene a Facebookon mártírkodnia, hogy letiltották az epehányását...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.