2020. november 11., szerda

TÁLIB JUDIT ÉS AZ ALAPTÖRVÉNY

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2020.11.11.


Az anya nő, az apa férfi!

Igazságügy-miniszterünk alkotmányt módosít.
Mecsoda kristálytiszta logika, mecsoda bölcsesség, ez a Judit olyan okos, hogy lehet, talán nem is nő, hanem férfi!
Merthogy ha nem akarsz egy listán szerepelni, annak legbiztosabb módja Rejtő szerint is, ha te olvasod fel a listát!
Márpedig itt lista lesz, ez már csak idő kérdése, és azt a listát nem a CEU gender-szakán okosodott libernyákok fogják felolvasni, hanem a Nemzet Juditja, akadályoztatása esetén esetleg még Szájer alaptörvény-szakértő, esetleg Kósa Lajosné, mint az utca hangja fogja közkinccsé tenni...
A többi már csak technikai kérdés, aki nem lép egyszerre, az megy a levesbe, esetleg kimondja rá az ítéletet a rámpa-bizottság, mely addigra remekül belejön a szelektálásba, kit érdemes megmenteni a koronavírus-fertőzöttek közül és kit nem.
Ezekkel genderemberekkel nem sok dolguk lesz, csak meg kell nekik mutatni a megfelelő irányt.
Vírus, gender, mindegylófax, a vallás viszont - természetesen a keresztény vallások valamelyike - megmondja a tutit, igazodj ahhoz, ha jót akarsz.
A gyerekedre ezentúl kevesebb a gond, őt majd ölébe ülteti a Józsi atya és gondoskodik Magyarország keresztény kultúráján alapuló értékrend szerinti neveléséről, egyúttal garantálja gyermeked születési nemének megfelelő háborítatlan fejlődését.
Ennek szilárd biztosítéka az atya házvezetőnője, gyermekei anyja, aki ha rájön, hogy ez a szent ember pedofilkózza a gyerekeket, akkor letépi a fejét.
Hogy ez az értékrend református püspökök esetében hogy érvényesül, majd még kiderül, de lehet, hogy a magasrangú egyházi személyek példamutató módon csak írásban kommunikálhatnak családjukkal és az Úr jerkéit válogatás nélkül lesznek kötelesek az íróasztalukon meghágni, mint bővérű erdélyi atyánkfia tette volt a rossz nyelvek szerint...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.