2020. december 13., vasárnap

A HAZUG TISZTI FŐORVOST KÖNNYEBB UTOLÉRNI, MINT A SÁNTA KUTYÁT

HÍRKLIKK
Szerző: HírKlikk
2020.12.13.


Ezzel a címmel olvasható Hadházy Ákos legfrissebb Facebook posztja. A független országgyűlési képviselő azt írja: Müller Cecília hazudott neki, ám lebukott. Nem ő az első, aki azt állítja, valami nem stimmel a járvánnyal kapcsolatos adatokkal.


„Müller néhány hete azt hazudta nekem, nincs információjuk arról, hogy egy adott kórházban melyik napon hány koronavírusos elhunyt volt. Nos, az általa vezetett Nemzeti Népegészségügyi Központ honlapjáról letölthető az a részletes adatlap és számítógépes útmutató, amelyik a kórházakat utasítja a legrészletesebb adatok beküldésének módjáról” – írja Hadházy. Mint rámutat: nem csak annyit kell jelenteniük tehát, hogy hányan haltak meg, hanem szinte szó szerint mindent le kell jelenteni a koronás betegekről.

„Müller tehát hamar lebukott. A titkolózásnak sajnos csak egyetlen oka lehet: az adatok kozmetikázása. Ez pedig nagyon nagy baj” – írja a képviselő, aki nem csak Müller Cecília neki címzett hivatalos levelét mutatja be a posztban, de megadja az utasítás linkjét is, hogy bárki ellenőrizhesse az állításának valós voltát...


Nem Hadházy az első...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.