2020. december 24., csütörtök

A SZERETET ÜNNEPE

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2020.12.23.


Legkeresztényibb uralkodónk nyakig ült a sz@rban, mikor kiimádkozta hamburgi Szent Angela közbenjárását , az Úr pedig méltányolta, hogy a Mutti protestáns létére hajlandó volt magára vállalni a szentek rendkívül fárasztó munkakőri kötelezettségét.

Így aztán most mindenki nyugodtan ünnepelhet, Nagyurunk éppen úgy, mint Angela Merkel, akinek történelmi érdemeit nem fogja beárnyékolni az sem, hogy egy erősen fasiszta szemléletű társadalmi berendezkedés fennmaradását támogatta, cserébe a német autóipar zökkenőmentes és profitábilis működéséért.
És nyugodtak lehetünk mi is, hiszen van egy biztos pont ebben a bizonytalan világban: a jól bejáratott rablóbanda még minimálisan is két évig zavartalanul lophat, a zavart elméjű rablóvezér pedig saját képére és hasonlatosságára farigcsálhatja ezt a szerencsétlen országot.
Valljuk be: sikeres ember.
Áldásos tevékenységének első eredményei már markánsan mutatkoznak is a társadalomban - az emberek egymást marják és egymáson vezetik le frusztráltságukat, miközben a maffia kórusa az erkölcsről, Istenről, hazáról, szeretetről énekel nekik...
Zeng a hozsanna, a tehénvadász a szeretetről prédikál, a néhány rokon egyre gazdagabb, a rengeteg szegény egyre szegényebb, a két csopot között ott szerencsétlenkedik a társadalom jelentős része, és azért imádkozik, kepeszkedik, nehogy lecsússzon az alsóbb régiókba.
Onnan kievickélni ugyanis a kenőszappannal felületkezelt pvc-fóliával bevont tómederből való kimászás kísérletével egyenértékű, gyakorlatilag lehetetlen.
Megpóbálják összemosni magukat velünk, mert mindahányan magyarok vagyunk, pedig ha mélyebben belegondolunk, annyi közünk van ehhez a rablóbandához, mint a raboknak a börtön őreihez: mindahányan Márianosztrán töltik napjaikat....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.