2020. december 7., hétfő

BRÜSSZEL! ERES(S)Z EL!

PUPU BLOGJA
Szerző: PuPu
2020.12.05.


Hát, ez az államtitkár-helyettes talpig vasban, ez nem jött be, sajnos.

Pedig olyan ígéretes volt, és nem is lett volna baj, ha a Demeter Szilárd által okozott botránynál megállt volna a Fidesz pech-szériája, de nem.
Érkezett Szájer az ereszcsatorna lefolyóján, mint egy fordított Mikulás.
Volt zsákjában minden jó, extasy meg mogyoró, fogai között tartotta a bugyiját, lent meg nem rénszarvas várta, hanem rém szar helyzet, éber állampolgárok, meg még éberebb rendőrök.
Lett szép kis botrány, Szájerből öt perc alatt kitört a belátás: amit tett, az nem egyeztethető össze szeretett pártja erkölcsi értékrendjével, melynek határa valahol a református püspök íróasztalán megkefélt istenfélő asszonyállat és a vazelinos seggel orgiázó EP képviselő között húzódik.
Persze csak akkor, ha a botrány világraszóló, mert ha csak itthon orgiázik, akkor a kutya sem ugat utána, nem írnak róla az újságok, nem tud róla a net locsifecsi népe, nem beszélnek róla a televízióban, így aztán ha nincs hír, akkor tény sincs, honi soit qui mal y pense!

Ezzel együtt, a Fidesznek így is szerencséje van, hiszen a szőrmók Jozefin belföldön ellopta a show - t a vicces történettel a valóságos problémák elől, ameddig mindenki a feketeszakállú ereszcsatorna-táncos negatív Mikulás hervadt fenekével foglalkozik, addig nem töri a fejét azon, hogy tulajdonképpen ki hatalmazta fel Orbánt arra, hogy személyesége torzulásából adódó becsípődéseit, bölcs pofával előadott primitív és korszerűtlen, ártalmas államszervezési nézeteit mint a magyarok véleményét adja elő.
És nem kezdi el számolgatni, hogy idétlen hepciáskodásával mennyi pénzt emelt ki a zsebéből, pedig tudhatná, hogy semennyit, hiszen ha az eddigi szisztéma szerint folyósítják továbbra is a támogatásokat, akkor abból neki továbbra se jut egy árva peták se, az mind a Vezér és kétlábon járó pénztárcái zsebében landol...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.