2020. december 6., vasárnap

FIDESZ - MAGYAR ALPÁRI SZÖVETSÉG

HÍRKLIKK
Szerző: FSP
2020.12.06.


Néhány nappal ezelőtt írtunk arról, hogy aggódik a PestiSrácok, amiért a Fidesz Szájer József „botlása” miatt elveszítheti a következő választást. Bayer Zsolt is retteg, szerinte a párt egyik legélesebb elméje egetverő ostobaságot csinált azzal, hogy éppen most bukott le, amikor a Fidesz élethalál harcot vív Brüsszellel. Nem ma kezdődött a rettegés a Lendvay utcában. Bencsik Gábor, a Magyar krónika főszerkesztője pedig „Baj van, fiúk” című szösszenetében már 2014. decemberében megkongatta a vészharangot. Igaz, akkor még nem volt szó ereszen történő leereszkedésről, mindössze a lopás lett annyira feltűnő, hogy az már a tisztességesebb fideszeseknek is szemet szúrt.

Valamit tisztázzunk: nem ezért mentünk ki a Békemenetekre. Nem ezért szerveztünk polgári köröket. Nem ezért győzködtük a barátainkat. Nem azért álltunk ki mellettetek minden fórumon, hogy ti meggazdagodjatok.

De még csak nem is az a baj, hogy meggazdagodtatok. Hanem az, hogy közben kockára teszitek mindazt, amiért kimentünk a Békemenetre, amiért polgári köröket szerveztünk, amiért időnket, energiánkat, pénzünket áldoztuk
.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.