2020. december 16., szerda

HA MAJD VALAMI CSODA FOLYTÁN NEM LESZNEK HATALMON, AKKOR IS MEG TUDJÁK BÉNÍTANI AZ UTÁNUK JÖVŐ KORMÁNYT

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2020.12.16.


Jó reggelt kívánok, dicsértessék a dohos, sötét középkor, ahova mindig is visszavágytunk! (Nem!) Reménykedem abban, hogy a kétharmados teljhatalom birtokában meghozott önkényes döntéseiért, meg az elmulasztott döntéseiért jó szokása szerint felelősséget vállalni nem hajlandó állam- és kormánypárt (amelynek vezetője két napja a saját szájával mondta, hogy nem ő a vírus, aki őt bírálja az valójában a szakembereket és az egészségügyi dolgozókat támadja, ő semmiről nem tehet, őt semmilyen felelősség nem terheli, lehet oszlásnak indulni) apraja-nagyja végre jól aludt.

Miután a Lévai Anikó baracklekvárjának szilárdságát idéző alaptörvényükbe – amit szintén a kétharmados teljhatalmuk birtokában, senkivel nem egyeztetve fércelgetnek tíz éve – végre belevésték a gyengeelméjűnek nézett magyar társadalom örök dicsőségére, hogy az anya nő, az apa férfi. Ezzel a biliben mesterségesen előidézett bullshit-viharral nagyjából le is tudták a haza, a családok és a gyermekek védelmét. Annál is inkább, mert az egyedülállók örökbefogadását ellehetetlenítő törvényüket is sikerült átpasszírozni a szavazógépezetükön. Mert egy világjárvány idején is vannak a prioritások, ugye. Minél több embernek keserítik meg az életét, ugatnak bele és törik derékba, annál nagyobb a siker. Mert ne értsük félre a szándékot, ne unjuk újra meg újra leírni: azzal, hogy a jövőben csak külön Novák Katalin, nőket degradáló, férfiakat lebecsülő, avas maszlagokat mantrázó női princípium és miniszter engedélyével fogadhatnak örökbe az egyedülállók, nem csupán a homoszexuális pároknak mutatják meg a kereszténynemzetikonzervatív magyarok úristenit, hanem heteroszexuális polgáraikat is megnyomorítják.

Zárójel: remélem, mindenki elszégyellte magát, aki félreértelmezte, tudatosan elferdítette és kiforgatta az ő szavait. Mert ugyanis ez történt. Nem azt mondta a nőknek, hogy ne higgyék el, hogy életük minden pillanatában össze kell mérniük magukat a férfiakkal, és legalább olyan beosztásban, legalább akkora fizetéssel kell rendelkezniük, mint a másiknak. Nem, ő nem azt mondta a nőknek, hogy ne mondjanak le a privilégiumaikról egy rosszul értelmezett emancipációs küzdelemben. Nem, ez nem a hetvenes évek Amerikájának ama mozgalmi jelszava, amely a férfiaknak és nőknek egyenlő jogokat biztosító alkotmánymódosítás ratifikációját igyekezett minden erővel megakadályozni. Nem, ez mind merő rosszindulat. Nem jól értettük, hülyék vagyunk...

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.