2020. december 5., szombat

KELEMEN HUNOR BIZTOS JÖVŐT ÉPÍT: MUTATJUK A VAGYONÁT

ÁTLÁTSZÓ / ERDÉLY
Szerző: SIPOS ZOLTÁN
2020.12.05.


Soha nem dolgozott versenyszférában, jövedelmező vállalkozásai sem voltak, de röpke tíz év alatt képviselői és RMDSZ-elnöki fizetéséből ingatlanokkal és bankszámlákkal kibélelt, stabil anyagi hátteret sikerült létrehoznia Kelemen Hunornak.

Nem tudja, mennyi költségvetési támogatást kap az RMDSZ, aki erre kíváncsi, az nézze meg az Átlátszó Erdélyen. Így hárította az RMDSZ által kezelt közpénzekre vonatkozó újságírói kérdést Kelemen Hunor, miután 2016 tavaszán elkezdtük publikálni az RMDSZ elszámolásait.

Az RMDSZ-elnök vagyonnyilatkozatait összegezve azt kell megállapítsuk, hogy Kelemen Hunor túlságosan szerény volt, amikor azt a látszatot próbálta kelteni, hogy ő nem ért az anyagiakhoz.

Ha az általa vezetett szervezet pénzügyi helyzetét nem is követi figyelemmel, a saját vagyonát diszkréten, de következetesen építi. Az eredmény mostanra eléggé szolid – igaz, még mindig utcában sincs olyan politikustársai vagyonához képest, mint Antal Árpád vagy Biró Rozália.

Ezzel az anyaggal segíteni szeretnénk neki áttekinteni, honnan indult és hova jutott, és nyilván megosztjuk mindezt az olvasóinkkal, akik kíváncsiak a parlamenti választásokon biztosan befutó politikus vagyoni helyzetére. Kelemen Hunor vagyon- és érdeknyilatkozatait itt gyűjtöttük össze...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.