2020. december 4., péntek

MELEG SZEXORGIÁN BUKOTT LE EGY FIDESZES EP-KÉPVISELŐ, MÉG 2 MILLIÁRD TAO MEGY FELCSÚTRA

HETI MUTYIMONDÓ / HETI LAPSZEMLE
Szerző: ERDÉLYI KATALIN
2020.12.04.


Telex: A brüsszeli orgia szervezője szerint gyakran járnak magyarok a bulijaira


Kétségkívül a hét legérdekesebb híre volt, hogy kiderült: Szájer József fideszes európai parlamenti képviselő múlt vasárnapi lemondásának az az oka, hogy két nappal korábban a belga rendőrök a hátizsákjában droggal elkapták egy brüsszeli szexorgián, amin rajta kívül 20-25 férfi vett részt, és ahonnan az ereszcsatornán próbált elmenekülni. A rendőrök azért ütöttek rajta a Szájer által finoman “házibulinak” nevezett eseményen, mert a létszáma megsértette a koronavírus miatti korlátozásokat.

444: Hol lehet 94 milliárd forint értékű lélegeztetőgép?

Amit tudni lehet hivatalosan: a Külügyminisztérium összesen 16 863 darab lélegeztetőgépet rendelt meg tavasszal, valamivel több, mint 300 milliárd forintért. Amit frissen szintén tudni lehet hivatalosan: a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint idén októberig 223,6 milliárd forintért érkezett be lélegeztetőgép külföldről. Egyéb vásárlások miatt 317 milliárd forintért kellett volna lélegeztetőgépeknek érkeznie Magyarországra idén. De a KSH-s adatokban csak 223 milliárd szerepel októberig, vagyis 94 milliárd forintnyi eszköz hiányzik a KSH nyilvántartásából.

Forbes.hu: Habony-közeli cég kezébe került a 60 milliárdos árbevételű Budapest Erőmű Zrt.

Több évtizedes tulajdonváltás után a CHP Energia Zrt. vásárolta meg a Budapest Erőmű Zrt.-t. A CHP gázmotoros kiserőműveket üzemeltető cég egyik tulajdonosa a Habony Árpád közeli emberéhez köthető VPP-cégcsoport. A cégcsoport, és a tulajdonában álló CHP Erőmű Kft. tulajdonosa a máltai székhelyű Apium Media Holding. Ennek kézbesítési megbízottja a nyilvános céges adatbázis szerint Beni Gagel, Habony Árpád közeli emberének, az izraeli Michael Gagel testvére.

Mfor: Még mindig milliárdok kellenek TAO-ból a Felcsútnak

Hiába épült már stadion, kazánház, sportcsarnok és sportszálló, a fejlesztési tervek kifogyhatatlanok a felcsúti focialapítványnál. Legalábbis erre következtethetünk abból, hogy az idei szezonban mennyi TAO-támogatásra van szüksége a Mészáros Lőrinc elnökölte sportszervezetnek. A 2020/2021-es évadban A Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványnak összesen 2,39 milliárd forintnyi TAO-támogatást hagyott jóvá a Magyar Labdarúgó Szövetség – derül ki a szövetség adatbázisából.

24.hu: A Mi Hazánk mögött lapul a magyar politika legnagyobb adományozója, a párt titkolózik róla

Egy Zámbori Zsolt nevű rejtélyes férfi 9 millió forint tolt bele Toroczkai László pártjába, és nem ő az egyetlen komoly adományozó. Feltűnő, hogy tagdíjból is milyen sokat szedett be a radikális párt: az ellenzékiek közül a legtöbbet. Adományokból 26,2 millió forint, tagdíjból pedig 38,5 millió érkezett a párt kasszájába 2019-ben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.