2020. december 13., vasárnap

ORBÁN VIKTOR A SZOKÁSOS SOROSOZÁSSAL VÁLASZOLT SOROS GYÖRGY ÍRÁSÁRA

HÍRKLIKK
Szerző: HírKlikk
2020.12.13.


Az Európai Unió megőrizte egységét és győzött, Soros György pedig vesztett, és itt lenne az ideje, hogy az európaiak végre hazaküldjék őt Amerikába – írta Orbán Viktor Európa nem hódolt be című, Soros György írására adott válaszában.


Az MTI-hez is eljuttatott dokumentumban a kormányfő úgy fogalmazott: Soros György krokodilkönnyeket hullat, ami ugyan nem adja vissza a spekuláns által kifosztott emberek, családok, vállalkozások millióinak pénzét, de szerény elégtételnek jó.

Úgy látja, „a világ legkorruptabb emberének és hálózatának" jó oka van a csalódottságra, mert Európa nem hódolt be, Soros grandiózus tervét az Európai Tanács ülésén megakasztották.

A reflektorfény a költségvetési pénzekre, a helyreállítási alapra, a ki, mihez és hogyan férhet hozzá kérdésére irányul – írta a miniszterelnök, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy az unió költségvetésének pénzeit eddig is minden tagállamban szigorú és többszörös európai felügyelet alatt tartották.

„A kutya máshol van elhantolva" – fogalmazott, hozzátéve, a brüsszeli ülés valódi tétje az volt, ki fogja irányítani Európát a jövőben: a tagállamok polgárai által megválasztott kormányok és a belőlük álló tanács vagy Sorosnak sikerül felépítenie egy új hatalmi struktúrát. Egy hálózatot – folytatta –, amely a liberális, posztnemzeti és posztkeresztény ideákat terjesztő NGO-kból, az eszméiket szállító és felerősítő, nemzetközi fősodratú bal- és jobboldali médiából, az európai parlamenti képviselők jelentős csoportjából, az Európai Bizottságba bejuttatott „Soros-megbízottakból" és az ezeket összekapcsoló, jogállamiságinak nevezett mechanizmusból áll.
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.