2020. december 23., szerda

RÁADÁS: TERMÉSZETJÁRÓ APPLIKÁCIÓ

TERMÉSZETJÁRÓ
TERMESZETJARO.HU
2020.


Magyarország online, interaktív térképes útikönyve gyalogtúrázóknak, kerékpárosoknak és vízitúrázóknak, beépített túratervezővel, valamint több száz előre elkészített túraajánlattal és ezernyi látnivalóval, amelyek mindegyikéhez részletes ismertető és számos fénykép tartozik.

Az appal kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdések oldalát itt találod

Kérjük, ezt olvasd át, mielőtt használni kezded az alkalmazást!

Alkosd meg a túrádat!


- Egyszerű túratervezés az interaktív, nagyítható, az összes jelzett turistautat mutató térképen, a hossz, a várható időtartam és a szintprofil azonnali áttekintésével, terepi navigációval és offline letöltéssel, hogy térerő nélkül se térj le a nyomvonalról.

- Útvonalrögzítési lehetőség fotók és érdekes pontok felvételével.

- Listák készítése a kedvenceidből, és a saját tartalmaid szinkronizálása a számítógép és a mobil eszközök között az ingyenes regisztráción keresztül: válaszd ki vagy tervezd meg a túrádat nagy képernyőn, navigálj a terepen mobillal!

Fedezd fel, amit még nem láttál!


- Több száz ajánlott túra nehézség, távolság és hossz szerint szűrhetően gyalogtúrázóknak, kerékpárosoknak és vízitúrázóknak, rengeteg praktikus adattal, a természetföldrajzi és kulturális háttérrel, az útba eső látnivalókkal, minőségi fényképekkel és a megközelítésre vonatkozó információkkal.

- Ezernyi ajánlott látnivaló országszerte, köztük épített kilátók, természetes kilátópontok, kisvasutak, várak és múzeumok, mindegyikről részletes ismertetővel, minőségi fényképekkel és megközelítési információkkal.

- Az Országos Kéktúra, a Rockenbauer Pál Dél-dunántúli Kéktúra és az Alföldi Kéktúra teljes útvonala a hivatalos nyomvonallal, szakaszolással, a látnivalókkal, szállásokkal és pecsételőhelyekkel.

Készülj fel a váratlanra!

- Időjárás-előrejelzés a választott területre vonatkozóan.

- Hasznos beépített eszközök: magasságmérő, csúcskereső, iránytű, dőlésszögmérő, QR-kód olvasó.

- Telefonos segélyhívás közvetlenül az appból, az aktuális pozíciód kijelzésével

Építsd a közösséged!

- Közösségi szolgáltatások: a tartalmak értékelése, kommentelése, megosztása a barátaiddal.

- Túraszervezés: már előre elküldheted a társaidnak a tervezett túrát, hogy ők is lássák, merre mentek.

- A számtalan szolgáltatásra és szállásra kedvezményt biztosító TEKA (Természetjáró) kártya elfogadóhelyek teljes listája...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.