2021. január 5., kedd

BANKSZÁMLÁS VÁLTOZÁSOKKAL INDULT AZ ÚJ ÉV - ÚJABB KÁRTYÁKAT VÁLTANAK LE A HITELINTÉZETEK

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Azénpénzem
2021.01.05.


A bankok mintha úgy váltogatnák az általuk kínált kártyákat, mint mások a ruhájukat. Az idén több hitelintézet is megszüntetett több kártyatípust is, másra váltva le azokat. Az új év persze nem köszöntött be a bankszámlákat érintő változás nélkül.

A Budapest Bank (BB) január elsejével módosította a Jóljáró csomag tartalmát. Az új szabályok az idén kötött szerződésekre vonatkoznak. Míg a csomag korábban a legalább 100 ezer forintos számlahitelkerettel rendelkezőket érintette, az idén az elvárt összeg már legalább 150 ezer forint. A csomagban igényelhető kedvezményes díjú élet- és balesetbiztosítás, az önkéntes nyugdíjpénztár viszont az idén már kikerült a szolgáltatási elemek közül.

A CIB január elsején hatályba lépett kondíciós listája szerint számos kedvezményt meghosszabbított. A Balesetőr csomagok díjának (ez 600-2300 forintot jelent) háromhavi mentességét viszont a korábbi éves időtartam helyett – legalábbis egyelőre – csak április 30-ig biztosítja. A folyószámla-megújítás hitelbírálati díjának kedvezményét március 5-étől meg is szüntetik. A kártyázó csomaghoz kapcsolódó mobilbanki díjmentesség azonban a hirdetmény szerint az egész idei évre jár.

Az OTP idei első kondíciós listájában a korábbiakhoz képest változás, hogy a Smart számlacsomag keretében 2020. május 25-től aktivált folyószámlahitelekre 2020. december 31-ig meghirdetett akciót végleg lejártnak minősítették. A bank meghosszabbította viszont a szintén a csomaghoz járó extra betét spéci feltételeit, valamint továbbra is elengedi az All-in csomagot igénybe vevők éves kártyadíját...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.