2021. január 1., péntek

HARMINCMILLIÁRDOT ELTAPSOLNAK SZERVEZETFEJLESZTÉSRE

HÍRKLIKK
Szerző: Zutyu
2021.01.01.


A kormánypropagandát menedzselő Nemzeti Kommunikációs Hivatallal kötött keretmegállapodást a p2m Consulting Kft., amely eddig alvállalkozóként vitézkedett Balásy Gyula százmilliárdos megbízásainál.

Harminc milliárdos keretösszegű tendert nyert meg az állami propaganda gépezetben eddig csak alvállalkozóként ténykedő p2m Consulting Kft. A Nemzeti Kommunikációs Hivatal hirdetménye az Európai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg az év utolsó napján. “A keretmegállapodás különféle szervezetfejlesztési feladatok, valamint kiegészítő szolgáltatások ellátására irányul (...) stratégia menedzsment, kutatási feladatok, stratégiai tervezés és tanácsadás, folyamatmenedzsment, teljesítménymenedzsment, humán erőforrás menedzsment, projektmenedzsment, vállalatszervezés, megfelelés biztosítási, információbiztonság” - ilyen kacifántos az elvégzendő feladatra vonatkozó leírás.

A nyertes cégről annyit érdemes tudni, hogy nem most kezd el először dolgozni az állami propaganda iparnak. A Balásy Gyula érdekeltségébe tartozó New Land Media Kft. és a Lounge-csoport nyeri évek óta a propaganda tárca fajsúlyosabb közbeszerzéseit, és ezekben volt feltüntetve a p2m Consulting, mint alvállalkozó. Hogy pontosan milyen projekteket kell dolgozniuk, az a későbbi egyszerűsített beszerzési eljárásokban derül ki. Emlékezetes, hogy az Alapjogokért Központ is egy ilyen keretszerződés alapján folytathatta militáns kampányát közpénzekből...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.