2021. március 24., szerda

A HIT GYÜLEKEZETE A KÍNAI KOMMUNISTA PÁRT PROPAGANDÁJÁT TERJESZTI PÉNZÉRT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.03.22.


A Hetek, a Hit Gyülekezete hetilapja, a kínai kommunista párt irányítása alatt álló China Media Group propagandacikkeit közli fizetett hirdetésként. A Hetek című lapban rendszeresen és folyamatosan jelennek meg a China Media Group (X) megjelölésű propagandacikkei magyarul. A magát keresztény egyháznak valló Hit Gyülekezete pénzt csinál a kommunista propagandából. Még az sem zavarja, hogy Kínában ez a kommunista párt üldözi és bebörtönzi a keresztényeket, megsemmisíti a Bibliákat, az ujgur népesség körében népirtást folytat. Németh Sándor vezető lelkész a kommunizmus üldözöttjének mondja magát, de pénzért hajlandó kommunista propagandát is terjeszteni.

A China Media Group egy kínai állami propagandaszócső, amelynek feladata az, hogy a kínai kommunista propagandát terjessze az egész világon. A “Voice of China” néven is ismert China Media Group a kínai kommunista párt hazugságait, az elnyomó, népirtó kommunista párt propagandáját közvetíti, a kínaiak és a kommunista eszme terjeszkedését és elfogadtatását szolgálja az egész világon. A Hit Gyülekezete a jelek szerint pénzért hajlandó arra is, hogy ezt támogassa, és saját híveit (akik elsősorban a Hit Gyülekezete propagandaújságjának olvasói) a kínai kommunista párt hazugságaival etesse.

Mindez még akkor is meglepő, ha maga a Hetek is egy propagandaújság, amely ugyanúgy agymosást szolgál, mint a kínai kommunista párt propagandája, csak egy “keresztény” színezetű propagandával. Ez azonban semmiképpen nem egyeztethető össze ideológiailag a kínai kommunista párt ateista és keresztényellenes ideológiájával. Ám a pénz nemcsak áthidalja, hanem le is rombolja ezeket a gátakat, ami azt bizonyítja, hogy a Hit Gyülekezetének a pénz fontosabb, mint saját “keresztény” identitása, ideológiája és a Biblia tanítása. Pénzért bármit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.