2021. március 19., péntek

A NER SZIMBOLIKÁJA: DUBAJBAN ÜNNEPELTE MÁRCIUS 15-ÉT A NEMZET “ÜZLETEMBERE”

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.03.18.


Valami tévedés folytán eltévesztette a megszólítást a “Mészáros Csoport” kommunikációs igazgatósága, amikor a 24.hu kérdésére válaszolva azt írták: “Mészáros Lőrinc úr sem üzleti, sem magánéleti vonatkozásban nem kíván nyilatkozni”. Mészáros Lőrinc minden, csak nem “úr”, leginkább egy köztörvényes bűnöző, Orbán Viktor strómanja, akinek a nevén százmilliárdokat lopnak ki a közvagyonból, és magánkézbe veszik az országot. Mészáros pedig a “szolgáltatásaiért” és a hallgatásáért kapott jutalékból dőzsöl, az adófizetők pénzén királyi életmódot folytat.

Mészáros legújabban a magyarok adóforintjaiból nőzik, sajtóhírek szerint az ismert televíziós műsorvezetőt, Várkonyi Andreát kápráztatja el gyémánttal berakott gyűrűvel, most pedig dubaji hétvégével. Az ügy különös érdekessége, hogy a magát “nemzetinek” nevező kormány legfőbb kedvezményezettje, a “nemzet üzletembere”, a nemzeti ünnepet Dubajban töltötte a kedvesével. Lehet ez a NER szimbóluma is, a “nemzet” nagyjából ennyit jelent ezeknek a bűnözőknek, hogy a nemzettől ellopott pénzből csajoznak, urizálnak, rázzák a rongyot, és hiszik el magukról, hogy ők “üzletemberek”.

A NER-tolvajai, akiket neveznek időnként szintén a NER “arisztokráciájának”, noha inkább a “nemzet bűnözői” elnevezés illik rájuk, yachtokon, Adrián, magánrepülőkön, Maldiv-szigeteken, Dubajban élik a nem mindennapi életüket, mint valami királyi család tagjai, vagy világsztárok, vagy bárki más, aki a tehetségével, a szorgalmával, generációk szakértelmével jutott hozzá a vagyonához. De ezek csak loptak. A győri polgármester, az ereszen menekülő homofób törvényeket író képviselő, a válófélben levő, CSOK-ot lopó igazságügyi miniszter, a püspökről Balognénak becézett családügyi vigyorgó a rendszer jelképei.

Szaporodnak a NER-kurvák, az élősködők, akiket el kell tartani, a lopás változatlan intenzitással zajlik a világjárvány alatt is, miközben fejetlenség, káosz, rekordokat döntő halálozási adatok állnak szemben egy hasbeszélő, már nem is annyira mű paraszt nyelvet beszélő demagóg hazudozó önimádó, öndicsőítő ostoba hazugságaival. Ez az aljadék rendszer tíz év alatt jutott el a romlásnak, a fertőnek, mocsoknak arra a szintjére, amelyre komoly nagy birodalmaknak több száz évre van szükségük. Miközben erkölcsről, meg kereszténységről pofáznak (mert ez az), és már a Kossuth-díjas “nemzet csótánya” is Istenről beszél.

Az egész rendszer züllött és szétesett állapotát, a kölcsönös zsarolások rendszerének széthullását mutatja, hogy a totálisan elszállt nemzeti stróman, akinek intellektuális színvonalára jellemző, hogy elhitte, ő egy üzletember, és saját eszének köszönheti a világrekord gyorsaságú és mértékű gazdagodását, már nem fogad szót a gazdajának. Egyrészt megbokrosodott, miután elcsavarták a fejét, keresztény mintájú válását követően egy celebbel csajozik az adófizetők pénzéből, amiről elhiszi, hogy a sajátja. Most pedig ellentmondott Orbánnak, aki a vírus miatt azt kérte a multimilliárdos strómanoktól, oligarcháktól, hogy ne menjenek egzotikus utakra, nehogy valami új vírust hozzanak haza (ezek az emberek egyébként sem a koronavírussal, hanem a lopás vírusával fertőznek – a Szerk..)...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.