2021. március 28., vasárnap

FONTOSABB A PROPAGANDA, MINT EGY PEDAGÓGUS ÉLETE?

HÍRKLIKK
Szerző: BÁNÓ ANDRÁS
2021.03.28.


Teljesen érthetetlen, hogy miért akarja megnyitni az iskolákat a miniszterelnök és a kormány, amikor napnál világosabb, hogy a tanárok egy részét a legjobb esetben is április 8 és 10 között tudják beoltani? Azt hittem, rosszul hallok, amikor Orbán Viktor a rádióban kijelentette: nyolc-kilenc nap alatt megszerezhető a védettség az első oltás után, és 19-én nyithatnak is az iskolák.


Mire alapozza ezt a miniszterelnök, amikor az összes virológus, orvos és tudós valamint járványmatematikus számtalanszor elmondta: tulajdonképpen csak a második oltás után pár héttel alakulhat ki a teljes védettség. Akkor miért akarják „vágóhídra” küldeni a tanárokat az első oltás után nyolc-kilenc nappal? Ezért a meggondolatlan lépésért vajon ki vállalja majd a felelősséget?

A rádióinterjúban a miniszterelnök hangsúlyozta: ő már sürgetné, hogy kezdjenek oltani a nemrég beérkezett kínai vakcinákkal, de Müller Cecília keményen ellenáll, és nem engedi a sietséget. Akkor most miért nem áll a sarkára a nyelvújító országos tiszti főorvos? Miért nem magyarázza el Orbán Viktornak és Gulyás Gergelynek, hogy túl korán akarják bevetni a tanárokat, és ebből csak baj lesz?
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.