2021. március 31., szerda

LÁZÁR JÁNOS HAZUDIK, MÉG EGYETLEN VAKCINA SEM MENTETT MEG SENKIT, DE HÚSZEZREN MEGHALTAK ORBÁN MIATT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.03.30.


Lázár János nagyon szeretne újra visszakerülni Orbán kegyeibe, ezért gátlástalanul hazudik, amikor azt állítja, hogy “a keleti vakcinák eddig 600 ezer magyar embernek mentették meg az életét, illetve óvták meg őket a súlyos betegségtől, a nyugati vakcinák hiánya miatt pedig 20 ezer magyar vesztette életét”. Egyelőre még nem is telt el annyi idő, hogy a beadott keleti vakcinák védettséget jelentenének, mert még a kipróbált nyugati vakcinák második beoltása után is szükség van legalább két hétre a védettségre, a “keleti vakcinákból” pedig még nem adták be 600 ezer magyarnak a második oltást is. A hatásuk pedig kérdéses.

Az is aljas hazugság, hogy Lázár az Európai Unió nyakába akarja varrni annak a húszezer magyarnak a halálát, akik azért haltak meg, mert Orbán Viktor túl későn reagált a második hullámra, a döntéseit későn hozta meg, és azok sem voltak elégségesek. Emellett teltházas futballmeccseket rendezett akkor, amikor már mindenhol régen lezárták nemcsak a stadionokat, de az egész országokat is. Az nem a nyugati vakcinák hiánya, hogy a magyar egészségügyben halnak meg lakosságarányosan a világon a legtöbben, hanem a lepusztított magyar egészségügy helyzetét mutatja, ahol önkénteseket toboroznak.

Orbán még a járvány idején is tízszer annyi pénzt adott focira és sportra, mint az egészségügyre, és még a klérus is kétszer annyi pénzt kapott, mint az életmentő egészségügy egy világjárvány idején. Aljasság a magyar halottakat az Európai Unióra fogni, mert az Unió immár 1,5 millió vakcinát küldött, ami messze meghaladja a “keleti” vakcinák számát, miután az oroszok és kínaiak sem szállították le a mennyiséget, amit szerződésben vállaltak, de az a diktatúrák szerelmeseinek nem számít...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.