2021. március 18., csütörtök

NEKEM NAGYON SZERENCSÉM VOLT A CSAJOZÁSSAL – EGY ISMERT YOUTUBER VENDÉGE VOLT KARÁCSONY GERGELY

TELEX
Szerző: BOZZAY BALÁZS
2021.03.18.



A főpolgármesteri fizetésből nem tud Gucci táskát venni, de a csajozással szerencséje volt – erről beszélt Karácsony Gergely egy ismert youtuber műsorában. Budapest főpolgármestere Osváth Zsolt influenszer 1kanapén című műsorának vendége volt.


Osváth ZSHOW nevű Youtube-csatornájának 150 ezer feliratkozója van, ami bár nem kiugróan magas szám ezen a felületen, de azért ekkora követőtáborral már az ismertebb véleményvezérek közé tartozhat valaki. A youtuber rögtön a műsor elején elmondta, hogy ő Karácsonynak szurkolt a főpolgármester-választáson.

„Mi a helyzet a bicikliúttal?” – Osváth szerint ez volt az egyik leggyakoribb nézői kérdés a műsor előtt. A bicikliút marad – mondta Karácsony. „A nagykörúti Magyarország legforgalmasabb kerékpársávja” – mondta. Tudta, hogy ezzel nem lesz népszerű, de biztos benne, hogy nincs más út, ezt a társadalmi vitát le kell folytatni, ha nem változtatunk, tíz év múlva pokollá válik a főváros és az agglomeráció is, „de nem vagyok annyira bringás, mint amennyire Orbán Viktor focis” – mondta. Nem érzékeli egyébként, hogy csökkent volna a népszerűsége, még nőtt is kicsit.

Okozott-e valamiben hiányt, hogy korán elvesztette az apját? – tette fel a kérdést Osváth. Ennek feldolgozásában segített Karácsonynak az, hogy van egy nevelt lánya, akit kétéves kora óta, lassan húsz éve nevel...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.