2021. március 26., péntek

ORBÁN HÉT TÖRVÉNYE

HÍRKLIKK
Szerző: Dr. DÁVID FERENC
2021.03.26.


Miként a természetnek és a csillagok járásának, úgy a megmaradásnak és a túlélésnek is törvényei vannak. S miután megértettük, fel kell véssük őket Magyarország tartóoszlopaira oly’ élesen, hogy többé egyetlen nemzedék se tudja levenni róla a szemét. 1.)Haza csak addig van, ameddig van, aki szeresse! 2.) Minden magyar gyermek újabb őrhely! 3.) Az igazság erő nélkül keveset ér! 4.) Csak az a miénk, amit meg tudunk védeni! 5.) Minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük! 6.) Határa csak az országnak van, a nemzetnek nincs! 7.) Egyetlen magyar sincs egyedül! Ez a XXI. századi Magyarország nemzeti politikájának könnyekkel és vérrel kiizzadt hét törvénye. (Orbán Viktor – 2020. augusztus 20.)


A fenti hét pont most egy tükrös táblára (hivatalosan: Nemzeti Tükör) került, amelyet a Karmelita kolostorban helyeztek el. Mikor elolvastam Orbán tételmondatait – „Magyarország hét törvényét” – először az jutott eszembe: a továbbiakban nincs szükség Parlamentre, hiszen a kormányfő egy személyben törvényalkotási joggal rendelkező uralkodóvá lépett elő. Nincs szükség előterjesztésre, nem kell készíteni hatástanulmányt, indokolatlan összehívni az országgyűlést és nincs gond többé a szavazatszámlálással sem.

Pártok persze létezhetnek, de működésük, szerepük csak pénzköltésre és egymás szapulására korlátozódik. Néha – jeles ünnepek alkalmával – rendezhetnek nagygyűléseket is, amelyeken kiadhatják mérgüket, és tiltakozhatnak az antidemokratikus intézkedések ellen. A hét törvény egy ember nevéhez fűződik, a hét törvény a magyarok iránytűje, ezért semmi szükség – a helyzetet és az ország irányítását nehezítő – egyéb szabályokra...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.