2021. március 1., hétfő

ORBÁN VIRTUÁLIS SZÖGESDRÓTTAL ZÁR BE MINKET AZ ORSZÁGBA

HÍRKLIKK
Szerző: NVZS
2021.03.01.


„A rendszerváltás óta soha egyetlen kormány sem vetemedett arra, hogy az ország teljes lakosságát büntesse, Orbánék azonban pontosan ezt teszik az oltási igazolványra vonatkozó jogszabály módosításával” – szögezte le portálunknak Falus Ferenc. A korábbi országos tiszti főorvos szerint ez nem más, mint az országot korábban körbezáró szögesdrót visszaállítása, kiutazni nem lehet, de a turistákat fogadjuk. Orbán egyik célja éppen az, hogy a belföldi turizmusra kényszerítse a magyarokat. Mint tudjuk, a belföldi idegenforgalomra már rátették a kezüket a NER-oligarchák, s a járvány okozta gazdasági válság elleni védekezés örve alatt súlyos tíz- és százmilliárdokkal tömték már eddig is meg őket.


Óriási vihart kavart az Orbán Viktor által szignált jogszabály(módosítás), amellyel gyakorlatilag eltörölték a koronavírus-vakcinák személyre szabott nyilvántartását. Mint portálunk az elsők között tegnap megírta, a szombaton megjelent Magyar Közlönyben – temérdek figyelmet kiváltó jogszabály között szinte elrejtve – jelent meg a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) kormányrendelet módosítása. Alig pár szót változtattak meg az eredeti szöveghez képest, de annál komolyabb tartalommal. A lényeg, hogy a jövőben nem fogják sem a felhőbe (azaz az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térbe, az EESZT-be) továbbítani, hogy egy adott embert milyen oltóanyaggal oltottak be (mi a neki beadott védőoltás típusa), s ez az információ nem fog szerepelni az „oltási igazolványban” sem.

A botrányos és tisztességtelen lépés kormányzati motivációjáról, s céljáról első ránézésre azt írtuk, hogy – amellett, hogy ismét „szabadságharcot” folytatnak a szövetségeseinkkel, azaz az EU-val szemben – ezzel is rá akarják kényszeríteni a kínai (és az orosz) vakcinával szemben nagy tömegeben ellenálló magyarokat azok elfogadására, lehetővé téve a többi között a teljes lekötött ötmillió adag Sinopharm lehívását, amivel minden bizonnyal a NER-urak, valamint a NER-közeli „elvtársak” zsebét tovább gazdagítják. Miközben persze alaposan megnehezítik a magyarok szabad mozgását a világban.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.