2021. március 26., péntek

SEM A JÁRVÁNY, SEM A DIKTATÚRA MAGÁTÓL NEM FOG ELMÚLNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA
Szerző: Swan Edgar
2021.03.26.


Már megint üldözi a boszorkányokat a gonosz brüsszeli bürokraták véleménybuborékban lebegő falkája. Vagyishogy nem a boszorkányokat üldözi, hanem boszorkányüldözést tart. Ezt onnan lehet tudni, hogy a Fidesz és a lengyel PiS mondta. Mert éberek ők, olvasgatják egymás Facebook-posztjait, tweetjeit és nem tudom még, micsodáit, innen derült ki számukra, hogy az Unió meg akarja büntetni a nemzeti kormányokat.

Úgy tűnik, a gonosz Unió valamiért csak a lengyel és plánesőt a magyar nemzeti kormányt akarja valamiért megbüntetni. De szerencsére a két reménybeli koalíciós partner a szélsőjobbos pártcsaládok peremén éberen figyelt, így időben kikérhették maguknak, hogy a baloldal (A BALOLDAL) pártpolitikai okokból nemzeti kormányokat fenyegessen.

A közleményből nem derül ki egyértelműen, de alighanem azért jajveszékel Deutsch Tamás és az ő lengyel kollégája, mert most úgy tűnik, több uniós tagországnak van elege abból, hogy a közösség pénzéből finanszírozott diktatúrákat még szeretni és fülvakargatni is kötelező legyen. A végéről természetesen nem maradhatott el a mostanában igen nagy előszeretettel alkalmazott fideszes miheztartás: a járvánnyal kéne foglalkozni, nem velük.

Hát, szerintem meg sem a járvány, sem a diktatúra magától nem fog elmúlni. Mindkettő ellen tenni kell valamit...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.