2021. április 5., hétfő

A HAZUGSÁG ODAÁT VAN

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2021.04.05.


A Fidesz minden rendű és rangú megszólalója szerint az ellenzék oltásellenes, mert abban érdekelt, hogy minél többen haljanak meg. Ezt mondják a parlamentben, hazudják minden hullámhosszon, ezt harsogja a lakájmédia, a papagájkommandó. Egy kocsmában ez elmegy, ott bármit lehet mondani, legföljebb jól szájba vágják a hazudóst, és kiteszik a szűrét. A Kocsis Máték, Hollik Istvánok és hasonszőrű társaik azonban nem kocsmatöltelékek, hanem náluk is rosszabbak: ők a kormányzópárt politikusai.


Amit mondanak, akkora képtelenség, hogyha maradt még bennük némi józanság, maguk sem hiszik el ezt a mantrát. Marad hát az a verzió, hogy titokban szégyellik magukat, amiért előre megfontolt szándékból, folytatólagosan elkövetett aljas módon, visszaesőként, olcsó hazugságokkal traktálják az embereket. Persze, ha mentőkörülmény nincs is arra, amit tesznek, magyarázat azért akad: az ő helyzetükben hazudni muszáj, mondhatni munkaköri kötelesség, különben a gazdájuk megorrolna rájuk és abból még soha nem származott semmi jó, ha Orbán Viktor megmérgesedett.

Tisztességesebb volna azt mondani, hogy az ellenzék nem oltásellenes és nem abban érdekelt, hogy minél több ember haljon meg Magyarországon. Már csak azért is, mert az ezt szajkózók egyetlen, ezt alátámasztó mondatot sem tudnak idézni. Ha valaki azt mondja, hogy ne igyunk olcsó, homályos eredetű borokat, akkor az illető nem a szőlészek és a borászok ellen beszél, nem is a kulturált alkoholfogyasztás ellen szól, hanem épp ellenkezőleg: azt mondja, hogy tartózkodjunk a pancsolt borok fogyasztásától...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.