2021. április 22., csütörtök

HADHÁZY ÁKOS: KUBATOV MÁR RÉGEN IS AZ OROSZ MINTÁT AKARTA KÖVETNI

KELJFELJANCSI / 168 ÓRA
Szerző: FIALA JÁNOS
2021.04.22.


A független országgyűlési képviselő szerint a veszélyhelyzet meghosszabbítása csak a Fidesz teljhatalmát szolgálja.


Hadházy Ákos a 168.hu Keljfeljancsi című műsorában elmondta, szerinte nem lehet komolytalannak nevezni Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc házasságát, ahogy azt sem lehetett komolytalan lépésnek hívni, hogy a miniszterelnök kérése ellenére nemrég Dubajban jártak. „Eddig az látszott, hogy van egy olyan ember, aki nem az intellektusáról volt ismert, azt mondta azért lett gazdag, mert a miniszterelnök barátja, ideális stróman. Most lesz egy olyan felesége, akiről nem lehet azt mondani, hogy buta lenne, hiszen orvosi diplomája is van, mégis ellentmondtak Orbán kérésének” – tette hozzá.

A veszélyhelyzet meghosszabbításáról Hadházynak az a véleménye, hogy ez csak a Fidesz további teljhatalmát szolgálná. A védelmi intézkedések bevezetése ugyanis nem feltétlenül függenek ennek fenntartásától. Mint mondta, szerinte a kormánypárt annak ellenére is meg tudja szavazni kétharmaddal a hosszabbítást, hogy egy képviselő a vírus miatt már több hete kórházban van, lélegeztetőgépen. „Vannak olyan ellenzéki képviselők, akik a Fidesszel szavaznak, ha így lesz, akkor ennek lehet az ellenzéki előválasztásra is hatása.” Mint mondta, nagyon rossz üzenet, hogy a napokban már két polgármester is azt kérte, hogy „ne foglalkozzunk most politikával”, és ne tartsák meg az ellenzéki előválasztásokat és a kampányt.

„A stadionokban büszkén bevállaljuk, hogy teltház lesz, de közben meg az ellenzéki szavazásokat el akarják lehetetleníteni" – háborgott Hadházy. Hozzátette, ha a kormány megfelelően csinálta volna a védekezést, nem lenne szükség veszélyhelyzetre, mert hazánk az egyik legrosszabbul teljesítő ország a védelemben. „Nincs szükség arra, hogy a kormánynak teljhatalma legyen és betilthasson tüntetéseket, ne lehessen a kormány lépései ellen tiltakozni, nem kellett volna tavasszal és ősszel sem bevezetni, most sem kell meghosszabbítani, ez csak egy jogi dolog.”...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.