2021. április 27., kedd

PALKOVICS RÉSZVÉTELÉVEL HIRDETTEK EREDMÉNYT A DIÁKVÁROSI ÉPÍTÉSZETI PÁLYÁZATON, BARANYI KRISZTINA CSAK ONLINE NÉZHETTE

MÉRCE
Szerző: BOGATIN BENCE
2021.04.17.


Az érintettek személyes megjelenésével zajlott kedden a ferencvárosi Duna-partra tervezett Diákváros központi helyszínének, a Nagyvásártelepnek a rekonstrukciójára kiírt építészeti pályázat eredményhirdetése a helyszínen. Baranyi Krisztina IX. kerületi polgármester is tagja volt a pályázat zsűrijének, ám ő végül csak online hozzá féréssel kapott meghívót az eseményre, ennek ellenére Palkovics László miniszter – a Diákvárost fenyegető Fudan-projekt kormányzati felelőse – a megjelentek közt köszöntötte Baranyit – erről a polgármester saját Facebook-oldalán számolt be.

A pályaművek elbírálásában Baranyi is részt vett mint Ferencváros polgármestere, így zsűritagként az eredményhirdetésre is meghívták. Tegnap azonban végül az esemény helyszínének megjelölése helyett csak egy linket kapott, ahol követhette az élő közvetítést.

„Sajátságos módon Schneller Domonkos államtitkár – Palkovics miniszter megnyitója után – szeretettel köszöntött engem is a megjelentek között. Lehet hogy neki nem szóltak, hogy én nem lehetek ott. A végén még számon kértem volna Palkovics miniszteren az „ékszerdobozt”, amit ígért”

– kommentálta az esetet Baranyi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.