2021. április 20., kedd

TELEFONSZEX

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.04.20.


Most már bármikor, bárhol, bárkinek megcsörrenhet a telefonja – biztat minket nyunyó néni meg az ő seregei, és nem mondanak hülyeséget. Tegnap is csörgött a telefonom többször, azaz, benne vagyok a mátrixban, de nem egészen úgy, ahogyan a fiúk szeretnék. Ez, hogy telefoncsörgés – és a vele tartó ojtás – ígéretével kecsegtet nyunyóka és az ő csapata, képes beszédje annak, amit minielnökünk nem is oly rég vizionált, miszerint most ő jön a sisakjában és vértjében, kardjával szúrja tüdőn mind az összes vírusokat, levágja a hét fejüket mind. Reszkess vírusok, jövök, kiáltotta a levegőégbe minielnök elvtárs. Azóta úgy tízezren haltak meg, de kicsire nem adunk.

Ugyanakkor viszont, amikor nyunyó néni ojtakozási telefoncsörgéssel tartja a lelket mintegy a talpasjobbágyokban, hogy mindjárt jövünk, megmentünk tégedet mind a vírusoktól, Hollik képviselő is megszólalt megint, hogyha az embernek addig nem lett volna elcseszve a napja, akkor az azonmód történjen meg. Hollik képviselő ilyen hatással van az emberekre, valószínűleg ezért kommunikációs igazgató ő. Benne van a munkaköri leírásában, hogyha egy aprócska mosolyt lát a környezetében, tartson egy sajtótájékoztatót, hogy a negatív energiák egyensúlyba kerüljenek a pozitívakkal, vagy legyőzzék azokat. Nem olyan időket élünk, hogy bárki is mosolyogjon.

No most, jön ilyenkor Hollik, és kész az idő egésze egyből. Kommunikációs igazgató elvtárs bejelentette ugyanis – paralel nyunyó néni biztatásával –, hogy szintén bármikor, bárhol, bárkinek megcsörrenhet a telefonja, s ha netán fölveszi, akkor nem ojtakozási gyönyörökre hívják őt, hanem szidják az ellenzék repedt sarkú édesanyját. És igyekeznek a választópolgár egyetlen agysejtjébe beleverni, hogy a Gyurcsány meg akarja ölni őtet, a karmaiból pedig csakis minielnök elvtárs menekítheti ki, ahogyan a vírustól is csak ő védheti meg. Később őtet majd Gyurcsányölő Szent Viktornak nevezik az apokrifokban, ami tekercseket a felcsúti budi derítőjében lelnek meg.

Hollik és bandája azzal zaklatja ezután a választópolgárokat, hogy meggyőzze őket a baloldal oltásellenességéről, ami maga az abszurd, de a fiúknak erre futja. Ezt hagyta örökül nekik a Finkelstein, és képtelenek leszakadni róla. Viszont, hogy tegnap csörgött a telefonom, az azt mutatja, hogy bármikor volt és bárhol, viszont bárki nem vagyok. Ez nem valami fennhéjázódás, hanem annak rögzítése, hogy kívül esek a kollégisták érdeklődési körén. Engemet minielnök elvtárs még soha fől nem hívott, egészségem felől nem érdeklődött, nevem napján föl nem köszöntött, egy zacskó krumplit nem adott. Hát mitől is szeretném őtet, na, ugye...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.