2021. május 23., vasárnap

A BUJKÁLÓ PROPAGANDAMINISZTER – ROGÁN ANTAL NYOMÁBAN

TELEX VIDEÓ
Szerző: telexponthu
2021.04.12.



Nagy erőkkel kerüli a kíváncsi szemeket az ország egyik legbefolyásosabb közszolgája, a kormány szürke eminenciása. Két hónapig jártunk Rogán Antal nyomában, hogy választ kapjunk a felesége 1,5 milliárd forintos földügyéről szóló kérdéseinkre, közben pedig egy sor vezető kormánypárti politikustól próbáltuk megtudni, mit is csinál pontosan Orbán Viktor nélkülözhetetlen minisztere. 

A videóban megszólal: Novák Katalin, Semjén Zsolt, Kocsis Máté, Lázár János, Hollik István, Szentkirályi Alexandra, Deutsch Tamás, Nyitrai Zsolt, Orbán Balázs, Menczer Tamás, Varga Mihály, Farkas Örs és Török Gábor. 

A videó készülése során Rogán Antal jelezte, hogy ha bocsánatot kérünk a felesége családjától, azonnal ad egy interjút a Telexnek, mire megírtuk, hogy nem tartjuk szerencsésnek, hogy miniszterként a kérdések megválaszolása és tájékoztatás helyett feltételeket szab egy interjúhoz. 

A miniszter levelét és lapunk részletes válaszát ebben a cikkünkben olvashatjátok: https://telex.hu/belfold/2021/04/12/r... 

Mi a Telexnél azt gondoljuk, hogy fontos ellenőrizni a hatalom embereit. Ha szeretnétek több ilyen anyagot látni, ide kattintva tudjátok támogatni a munkánkat: https://tamogatas.telex.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.