2021. május 15., szombat

A KARÁCSONY GERGELY ÁLTAL MEGHÍRDETETT 99 MOZGALOM: MAGYARORSZÁG KÖVETKEZŐ FEJEZETE MINDEN MAGYAR TÖRTÉNETE LESZ

99 MOZGALOM
Szerző: 99 Mozgalom
2021.05.15.


Magyarország következő fejezete minden magyar története lesz. A mai kiváltságosok köré berendezett ország helyett mindenkinek esélyt, mindenkinek jövőt, boldog életet kínáló hazát teremtünk. Itt az ideje, hogy új politikát építsünk, ami az ország 99%-nak érdekeit képviseli a leggazdagabbak 1%-a helyett.

Hitvallásunk

„…nem az a boldog ország, hol legtöbb gazdag ember, hanem az, hol legkevesebb szegény ember vagyon”
(Deák Ferenc)


Újra kell egyesíteni Magyarországot!

Újra kell egyesíteni a hatalom által megosztott, válságoktól meggyötört, a járvány által megsebzett hazánkat!

A harmadik köztársaság sikereivel és kudarcaival, a koronavírus-járvány és a gazdasági-szociális válság kihívásaival szembesülve újra ki kell találnunk, hogyan szeretnénk együtt élni ebben az országban. Senki nem válaszolhatja meg ezt helyettünk. És végképp nem bízhatjuk ennek eldöntését azokra a kevesekre, akiknek féktelen uralma szétszakította az országot és a lehető legmesszebbre vitte a politikát attól, amiről szólnia kellene: a közös életünktől. Akik a közjó szolgálata helyett a kiváltságaik szolgálatába állították az államot. A hatalom számukra a pénz forrása, a pénz pedig a még több hatalomé. Ma 1 százaléknyi kiváltságos uralkodik a 99 százalékos többség felett.

Itt az ideje, hogy az ország lerázza magáról ezt az uralmat!

Mindannyiunknak szüksége van egy olyan Magyarországra, ahol senki sem kérdőjelezi meg a másik magyarságát, ahol senki nem bélyegzi meg, nem nézi le a másikat. Olyan Magyarországra, ahol senkinek nem kell nyomorognia, ahol sokkal könnyebb felemelkedni, és nehezebb lecsúszni. Ahol az öntudatos európai értékválasztással együtt jár a nemzet együvé tartozásának szolgálata. Ahol a szabadságot és a biztonságot az alkotmányos jogállam szavatolja, ahol a demokrácia intézményei erősebbek az erőszakos politikusoknál.

Az elmúlt évtizedek legfontosabb tapasztalata, hogy nincs stabil demokrácia összetartó társadalom nélkül. A politikai egyenlőség intézményes keretei önmagukban nem elegendőek a reménytelenség és a kiszolgáltatottság felszámolásához. A demokrácia akkor lesz tartós, ha az általa teremtett rendet a benne élők nagy többsége igazságosnak érzi. A demokrácia helyreállítása éppen ezért együtt kell járjon azzal, hogy jóvá tesszük a nagy többség által az elmúlt bő egy évtizedben elszenvedett jogi, erkölcsi és anyagi károkat. Jóvátételt Magyarországnak!

Mindannyiunknak szüksége van erre az újraegyesített Magyarországra, de most Magyarországnak van szüksége mindannyiunkra! Szükség van a konzervatívokra, mert szükség van a hagyományainkra. Szükség van a liberálisokra, mert szükség van a minden ember egyenlőségét, szabadságát és méltóságát garantáló intézményekre. Szükség van a baloldaliakra, mert égető szükség van a társadalmi szolidaritásra. És szükség van a zöldekre, mert soha nem feledkezhetünk meg az utánunk jövő generációkról.

Szükség van hivatásos politikusokra, de szükség van mindenki másra is, akik hajlandóak tenni azért, hogy jóvá tegyük Magyarországot! Vannak időszakok, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy a sorsunk milyen hatalmas mértékben múlik a közös dolgainkon, azon, hogy számíthatunk-e egymásra a bajban. Most ilyen időket élünk. Magyarország polgárai most nem lehetnek egyszerűen magánemberek.

Szükség van a közös ügyeinken együtt gondolkodó és együtt cselekvő közösségekre. Ilyen rendhagyó időkben, rendhagyó közösségekre. Ennek jegyében indítjuk útjára a 99 Mozgalmat. Közösségünkhöz bárki csatlakozhat, aki híve és támogatója a változásnak, Magyarország újraegyesítésének. Célunk és hitünk nem több, nem is kevesebb: a kiváltságos kevesek 1 százalékának trónfosztása a 99 százaléknyi többség javára és érdekében. Hogy a hatalom embereit leváltsa az emberek hatalma. Hogy Magyarország fellélegezzen, megnyugodjon és mindannyiunk közös otthona legyen.

Milyen lesz a 99% Magyarországa?

Ismerd meg, milyen útitervet ajánlunk hazánknak 2022 után! 

Kattints bármely témára!










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.