2021. május 2., vasárnap

A NÉPÍTÉLET MEGMUTATTA, MIRE TARTJÁK ORBÁN KÍNAI VAKCINÁJÁT, MINDENKI A PFIZERBEN BÍZIK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.05.01.


Nemcsak Budapesten, hanem Szegeden, Székesfehérváron, az ország nagy városaiban, mindenféle településein hatalmas sorok álltak a Pfizer vakcinájáért. Orbánnak ez nem tűnik fel?


Egyszerűen értheteten, hogy a magyar emberek miért tűrik a NER-t, Orbán hazugságait, diktatúráját és fosztogatását, ha ennyire világosan tudnak és látnak mindent. Mintha a legtöbb magyar tudná, mi az a NER és kicsoda Orbán Viktor, csak nem beszélték meg egymással, illetve mindenki a saját túlélési stratégiáját követné, és nem tartaná fontosnak, hogy ezt a közönséges csaló, bűnöző, szélhámos hazaárulót elkergesse.

Legszebb példája ennek százezer Pfizer vakcinára való regisztráció lehetősége, amire azonnal megindult a tömeg, mert Orbán hazugságai ellenére a legtöbb ember tisztában van vele, hogy ez a legjobb vakcina, amiből alig van. A röhejes regisztrációs rendszerük, ami fél évvel azután jelent meg Magyarországon, amikor már a hrmadik világban is online regisztráltak, pillanatok alatt összeomlott, annyian akartak regisztrálni a Pfizer vakcinájára. orbánék “terheléses támadást” hazudtak, de ezt a terhelést a magyar emberek okozták, akik ezzel kifejezték, mit gondol a két vakcinabűnöző, Orbán is Szijjártó kínai vacakjáról...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.