2021. május 5., szerda

MAGYARORSZÁGON CSAK A SEMMIT NEM TARTALMAZÓ MAGYAR OLTÁSI IGAZOLVÁNYT FOGADJÁK EL, MILYEN ALAPON VÁRJÁK EL FORDÍTVA AZ UNIÓBAN?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.05.03.


Hiába igyekezett Pfizerrel beoltatni magát a legtöbb ember, mert Orbán a magyarok jelentős részét elzárta a bizonyítottan védelmet jelentő nyugati vakcináktól. De ha valaki Pfizert kapott, azzal sem biztosította be azt, hogy Nyugatra utazhasson. Magyarország ugyanis szándékosan tüntette el a védettségi igazolványokról, hogy mikor kit mivel oltottak be, hogy ne derüljön ki: Orbán kínai vakcinájával beoltott embereket nem engednek beutazni civilizált országokba. Így majd megint a magyar néppel szembeni tiszteletlenségre lehet hivatkozni Orbán felelőtlensége és korrupt üzlete miatt, ha egységesen elutasítanak mindenkit.

Ezért könnyen lehet, hogy egyetlen magyar sem kap automatikus beutazási engedélyt a kamu igazolványokkal Európába, amelyek egyébként is olyan pillanatban igazolnak védettséget, amikor még nem lehet senki védett: az első oltás után. Ezért az alapvető információk nélküli védettségi igazolványokkal nem védett emberek tömegeit engedik tömegrendezvényekre, zárt terekbe, miközben valódi nyugati oltásokkal és korrekt igazolásokkal rendelkező külföldiek nem mehetnek be sehova: nekik is a kamu magyar oltási igazolványt kellene felmutatniuk, mert Magyarországon mást nem fogadnak el.

Ez derül ki a Magyar Hang írásából, amelyben Lukács Csaba leírja a kálváriáját, hogy Romániában kapott szabályos oltásával és oltási igazolványával nem engedték be a Fradi meccsre, ahogy más határon túli magyarok sem mehettek be. De ugyanígy kint rekedt egy ír Fradi-szurkoló is, akinek a fia a Fradi-ifiben játszik, mert az írországi ellenőrzött, korrektül engedélyezett vakcinával történt beoltásáról szóló igazolást nem fogadták el. Magyarországon nem fogadják el más uniós országok oltási igazolását, de elvárják, hogy a kamu igazolványaikkal az Orbán-szökevényeket beengedjék az uniós országokba.

Ha Orbán semmit nem érő flepnijével be lehet majd lépni az EU-ba, az nevetséges lesz, mert a korrekt az lenne (bármennyire is kellemetlen a magyaroknak), ha megtagadnák a beutazásukat, minden magyart kötelező karanténba küldenének. Tetszettek volna nem egy korrupt, felelőtlen szélhámost választani miniszterelnöknek vagy megtűrni az ország élén, aki még ebből a botrányos oltási katasztrófából is hősként menetel elő, és erre a tragikus borzalomra alapozza az amúgy is csaló választáson való győzelmét, hogy ne kelljen nagyot csalnia. A Fidesz népszerűsége máris nőtt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.