2021. május 30., vasárnap

ÖN KIVEL VAN RÓBERT?

HÍRKLIKK
Szerző: Dr. DÁVID FERENC
2021.05.30.


„Karácsony Gergely mindenkit hülyének néz: a stadionok felépülnek, cserébe az egészségügy kapott húszmilliárdot, míg a kormány a fővárostól és a kerületektől egyaránt százmilliárdokat vett el. A mérleg sokszorosan mínuszos, de ez senkit nem érdekel: az ellenzéki sajtó önfeledten ünnepli a diadalmas szabadságharcot hazudó főpolgármestert, Orbán Viktor pedig kér egy kávét, és röhög a markába” – írta vasárnap Puzsér Róbert közösségi oldalán. Ez egy vasárnapi bejegyzés, de P.R. az „ÖT” című pénteki vitaműsorban (ATV) is hatalmas vehemenciával támadta Budapest főpolgármesterét, az egyik miniszterelnök-jelöltet.


Hallva és látva a Puzsér-féle durva minősítést elbizonytalanodtam. Én eddig azt hittem, hogy a hirtelen haragú és hangos publicista a változásban érdekelt, azaz abban, hogy a mostani rezsim helyett valami más, valami jobb jöjjön. Tévedtem. Puzsér tele indulattal úgy sorozza meg Karácsony Gergelyt, hogy a Magyar Hírlap, a Magyar Nemzet, a HírTV és az Origo tehetségtelen újságírói is csak irigykedve és tátott szájjal bámulhatják a szakállas igazságosztót. A műsorból és a bejegyzésből is az tükröződik, hogy Puzsér nem Orbánt és klientúráját akarja elzavarni és nem is a NER-t tekinti „köz-rossznak”, hanem a „hazudós” Karácsony Gergelyt.

Puzsérnak tudnia kell (és szerintem tudja is), hogy Budapest vezetője milyen nehéz helyzetben van. A Lánchíd-felújítás, a Fudan-beruházás, a fővárosi költségvetés kormány általi lenullázása plasztikusan mutatja, hogy a Fidesz totális támadást indított a főpolgármester ellen. Kerül, amibe kerül. A kormányzó pártnak semmi sem számít, még az sem, hogy a pesti polgárok „szívóágon” vannak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.