2021. május 8., szombat

VARGA MIHÁLY VOLT SZOBATÁRSÁNAK CÉGE KÖZEL 10 MILLIÁRDÉRT ÉPÍTHET TERMÁLFÜRDŐT ÉS SZÁLLODÁT

ORSZÁGSZERTE / ÁTLÁTSZÓ
Szerző: ZSILÁK SZILVIA
2021.05.06.


A szállodában 72 szoba kap helyet, a hotel mellett épül egy termálfürdő beltéri és kültéri medencékkel, balneológiai (gyógyfürdő kúra) és wellnessrészleggel. Sőt, még egy 1310 négyzetméteres kerti tó is megvalósul. Az ország keleti csücskébe tervezett létesítményre kiírt közbeszerzést a Garage Ingatlanfejlesztő Kft. nyerte el. A cég tulajdonosa Szabó Zoltán, aki egykor kollégiumi szobatársa volt Varga Mihály pénzügyminiszternek. A Garage Kft. nettó árbevétele 2019-re 4,2 milliárd forintra, 5 év alatt hatszorosára nőtt.


9 milliárd 683 millió forintért nyerte el a fehérgyarmati termálfürdő és szálloda tervezését és kivitelezését a budapesti Garage Ingatlanfejlesztő Kft. – derült ki az uniós közbeszerzési értesítőből.

A közbeszerzést Fehérgyarmat Város Önkormányzata írta ki. Az ország keleti csücskébe tervezett szállodában 72 szoba kap helyet. A hotel mellett épül egy termálfürdő beltéri és kültéri medencékkel, balneológiai (gyógyfürdő kúra) és wellnessrészleggel, sőt, még egy 1310 négyzetméteres kerti tó is megvalósul...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.