2021. június 20., vasárnap

HUNGARY ULTRAS CORTEO | HUNGARY VS FRANCE - EURO2020 | MAGYAR SZURKOLÓK MAGYARORSZÁG- FRANCIAORSZÁG

YOUTUBE
Szerző: Fankurve - Ultras
2021.06.19.



// Magyar-francia: Budapestről jelentkezünk: 

A magyar szurkolók lengyel barátainkat éltették a Dózsa György úton. A kifüggesztett drapérián a „Brotherhood” („Testvériség”, a szerk.) felirat áll. Magyar szurkolók indulnak a francia meccsre A franciákat homoszexuálisoknak, Szlovákiát egyszerűen csak ürüléknek nevezik szurkolói körökben. Elindult a magyar szurkolói menet a franciák elleni meccsre, még a franciák is a magyar szurkolókat videózták, Még a francia szurkolók is a magyarokat videózták a szombati Magyarország–Franciaország labdarúgó Európa-bajnoki mérkőzés előtt. A két rajongói tábor néhány tagja még közös fotót is vállalt. 

// ITT NÉZHETI ÉLŐBEN A MAGYAR SZURKOLÓK VONULÁSÁT A PUSKÁS ARÉNÁBA: 

A magyar válogatott szervezett szurkolói tábora, a Carpathian Brigade 12 órakor indult útnak a Hősök teréről a Puskás Arénába a világbajnok Franciaország elleni Eb-csoportmeccsre. A magyar rajongók hatalmas létszámban és elképesztő hangulatban vonulnak a stadionig, ami itt követhető nyomon. Óriási a hangulat! Már készülnek a magyar szurkolók a franciák elleni összecsapásra Délután háromkor ismét pályára lép a magyar válogatott. Ezúttal a franciák ellen bizonyíthatnak a mieink, a magyar szurkolók pedig már most hangolnak. // Elindultak a magyar szurkolók a franciák elleni meccsre: Az Andrássy úton gyülekeznek a magyar válogatott franciák elleni EB-meccsre igyekvő szurkolók. Az indulásra várakozva Polska-polska és Magyarország éjáé kántálással szórakoztatták magukat a szurkolók, induláskor pedig felcsendült a "Szar Szlovákia" és a 'Buzi franciák, Bonjour is". óriási tömegben vonulnak a magyar szurkolók a magyar-francia focimeccsre A magyar labdarúgó-válogatott – a portugálok elleni 3-0-s vereség után – ma 15 órakor találkozik az első fordulóban a németeket 1-0-ra felülmúló, vb-címvédő franciákkal a Puskás Arénában. Máthé Zoltán, az MTI fotóriportere megörökítette, ahogy óriási tömegben vonulnak a magyar szurkolók a Puskás Arénához a Dózsa György úton. 

// Magyarország - Franciaország - ismét elképesztő Eb-hangulatot varázsoltak magyar szurkolók: 

Ismét elképesztő Eb-hangulatot varázsoltak magyar szurkolók, Magyar szurkolók vonulnak a Puskás Arénához a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Franciaország elleni mérkőzésére a Dózsa György úton 2021. Minden magyar szemébe örömkönnyeket csalt kedden, amikor láthatta, hogy a piros-fehér-zöldbe öltözött szurkolók széltében-hosszában elfoglalták a Dózsa György utat a Hősök terétől és skandálások, szurkolói ritmusok hangos kiáltásai mellett elindultak a Magyarország - Portugália Eb-mérkőzésre. A drukkerek a franciák elleni meccs előtt mintha emelték volna a tétet, máris vonul a legalább akkora tömeg a stadion felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.