2021. június 8., kedd

ISMÉT A HÁZIORVOSOKAT UGRÁLTATJA A KORMÁNYHIVATAL

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2021.06.08.


Megint levelet kaptak a háziorvosok, ezúttal nem Sára Botond és az oltóközpont, hanem a kormányhivatal volt a feladó. Ami azt illeti – akárcsak az előzőekben –, ebben a mostani levélben sem volt köszönet. Jelen üzenet apropója egyébként az volt, hogy nagyon lelassult az oltási hajlandóság. Az elmúlt vasárnap például ezernél alig több oltást tudtak beadni, míg néhány héttel korábban a hét utolsó napján 30 ezren jelentkeztek valamelyik vakcináért. Ahogyan az már lenni szokott, a kormányhivatal ezúttal is a háziorvosokat ugráltatja.

Tisztelt Doktornő! A koronavírus elleni küzdelemben az Ön közreműködésével sikeresen elértük a regisztráltak 90 százalékának immunizálását. Kiemelten fontos ugyanakkor a nyájimmunitás elérése érdekében, hogy emelkedjen az oltást igénylők száma, továbbá a regisztráltak mielőbb oltásban részesüljenek.

Ennek elősegítése érdekében kérem a tisztelt Doktornő tájékoztatását arról, hogy a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által megküldött lista alapján, a praxisában aktuálisan regisztrált … fő beoltása várható-e a közeljövőben, illetve amennyiben a regisztráltak még nem veszik fel az oltást, ennek milyen okai vannak.

Kérem, hogy tájékoztatását legyen szíves 2021. június 9. (szerda) 20:00 óráig megküldeni.

Segítő együttműködését ezúton is köszönöm.

Budapest Főváros Kormányhivatala


Egy diszpécser jegyzi a fenti szöveget, akinek a nevét azért húztuk ki a levélből, mert nem az ő személye a fontos. Mint ahogyan kipontoztuk azt is, hogy az illető háziorvos praxisában hány regisztrált fő nem vette fel még az oltást, mert nem akartuk, hogy az illető háziorvos beazonosítható legyen, és ebből kifolyólag kellemetlenségei adódjanak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.