2021. július 9., péntek

A FIDESZ GATYÁJA

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.07.09.


Gyurcsány Ferenc kiakadt. Tegnap akadt ki, azt is mondhatnánk, hogy tőle szokatlan módon, mert mindezideig szinte sztoikus nyugalommal, sőt, malíciózus humorral tűrte azt a mocskot, amit a NER-média a nyakába zúdított. De egyszer minden húr elpattan, a legjámborabb emberből is előbújik a vadállat, ha emlékszünk az Összeomlás című filmalkotásra, amelyben Michael Douglas egy ártalmatlan dugóból fakadóan vert ripityára baseball ütővel mindent, mert nem tudott hazamenni. Aztán belelőtték a mólóról a tengerbe, tehát a kilátások lehangolóak.

Nincs az Istennek az a teremtménye, aki kibírná, ha a Fidesz-gépezet rászáll, még maga Sziddhartha is meghasonlana tőlük, és voltaképp ez is a céljuk: a bávatagok cukkolása mellett kikészíteni, megalázni, kifosztani, eltaposni, megsemmisíteni azt, aki a kedves vezető útjában áll. És lássuk be, Gyurcsány nagyon ott van. Most az egész KESMA azzal szórakozott, hogy Gyurcsány részegen utcafórumozott, és ez volt az a pont, ami átbillentette Gyurcsányt, ez volt az eseményhorizont, amely, mint azt a fekete lyukak tulajdonságairól tudjuk, a visszafordíthatatlanság határa.

„A gatyátokat is leperlem rólatok.” – üzente Gyurcsány a KESMA sajtómunkásainak, ami szép idea, ámde haszontalan. Hosszú procedúra után lehet, hogy sikerül leperelni a KESMA gatyáját, de rögtön kap újat, mert a KESMA gatyája a FIDESZ, következésképp Orbán gatyája, amiből az következik, hogy erőforrásai végtelenek. Anyagilag romlásba dönteni őket nem lehet, maximum kijelentik, hogy ötforintosokban fizetik ki a büntetést. Erkölcsi diadal aratható, de csak saját használatra, a híveket és a KESMA redakciókat mindez nem érinti, mert kívül esnek törvényen és morálon.

Valami másik, párhuzamos univerzum kellene ahhoz, hogy helyreálljon a világ rendje. Momentán, s ha már gatya és leperlés, lazításképpen emlékezzünk Sheldon produkciójára, amikor részegen tartott kiselőadást arról, miért volna szükség a negyedik dimenzióra ahhoz, hogy zavartalanul tudja levenni a gatyáját. Szóval Gyurcsány törekvése, hogy a jog útján szerez magának elégtételt egy jogot hírből sem ismerő világban, becsülendő igyekezet, de kilátástalan, mert, ahogyan kitűnik, a Fidesszel és Orbánnal, a jogtalanságaikkal, illetve a sajátos jogukkal az Unió sem tud mit kezdeni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.