2021. július 9., péntek

MÉG NINCS MEG AZ EURÓPA-BAJNOK, DE A JÁRVÁNYADATOK ELKEZDTEK MEGFORDULNI

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.07.09.


Nem tudjuk, hány embernek kell meghalnia a hatástalan kínai vakcina miatt, amit majd ráfognak a delta variánsra. Aki megússza, az sem Orbánnak köszönheti, hanem a vak szerencsének. Mert ez a bűnszervezet még azt sem tudta megállni, hogy a halálos világjárványok keressen és még ebből is lopjon. A veszélyeztetés is bűncselekmény, de ilyenkor lehet látni a jogállam hiányát, hogy a NER mit jelent, mert senki nincs, aki emiatt valódi vizsgálatot, eljárást indíthatna, és bárkit felelősségre vonhatnának.


Nemcsak Európában, Magyarországon is érezteti hatását a futball EB, amelynek következményei még nem ismertek. A magyar adatokat befolyásoló egyik legfontosabb tényező, hogy Magyarország vállalt egyedül teltházas meccseket, és míg rendes nyugati vakcinával beoltott magyar nyugdíjas egy nyílt teraszon tartott nőklubba sem mehetett be Orbán-igazolvány nélkül, a meccsjegyek oltási igazolványt helyettesítő okmányként szolgáltak. A mások tényező, hogy Orbánék korrupt beszerzése miatt a kínai vakcinával beoltottak harmada semmi védettséggel nem bír, a többi sem sokkal.

Ez utóbbi esetében szerencsésnek mondható, hogy a meccseket a fiatalabb korosztály és az “életre valóbb” réteg látogatta, akiknek volt annyi eszük, hogy nem a kínai szeméttel oltatták be magukat. Ennek ellenére a friss adatok azt mutatják, hogy megfordult a trend, amely szerint egyre kevesebb fertőzöttet találtak és egyre kevesebben szorultak kórházi kezelésre. Újabb halott továbbra sincs, de azt nem lehet tudni, hogy a delta variáns milyen mértékben terjed el az országban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.