2021. július 11., vasárnap

MLSZ: EGYEBEK MELLETT A „CRISTIANO HOMOSEXUAL” RIGMUS MIATT BÜNTETTE MAGYARORSZÁGOT AZ UEFA

TELEX
Szerző: BRÜCKNER GERGELY
2021.07.11.


Sokan kiakadtak Magyarországon az UEFA európai fociszövetség verdiktjére, három meccsen keresztül zárt kapuk előtt kell játszanunk. Az MLSZ most közölt néhány fontos részletet.


A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapján olvasható, de az NSO.hu is bemutatta azokat az eddig nem ismert részleteket, amelyek állítólag megalapozták azt, hogy az UEFA miért hozott szigorú határozatot az Euro 2020 három, összességében sportszerű szurkolást hozó magyar vonatkozású mérkőzésével kapcsolatban.

A vétségeink

- A három meccs kapcsán visszatérő jelenségekre figyelt fel az UEFA, ezekről hang-, vagy videófelvétele is van.

- A Magyarország-Portugália mérkőzésen egy „Anti-LMBTQ” molinó többszöri felmutatása és a „Cristiano homosexual” rigmus többszöri skandálása volt kifogásolható.

- A Magyarország-Franciaország meccsen egy, a Black Lives Matter (térdelést) elutasító molinó többszöri felmutatása, illetve a „Buzi franciák bonjour” rigmus (valójában Bonjour, buzi franciák, bár ez nem egy nagy különbség) többszöri skandálása.

- Végül a Németország-Magyarország mérkőzésen az „LMBT? Nein, Danke” molinó többszöri felmutatása és a „Deutschland, Deutschland homosexual” rigmus többszöri (így a himnusz alatti) skandálása volt a fő probléma...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.