2021. július 2., péntek

NEKIK NE MONDJA SENKI

REZEDA VILÁGA BLOG
Szerző: Rezeda
2021.07.02.


Varga Judit beosztása szerint igazságügyminiszter. Hogy valójában mi is ő, az nehezen meghatározható, mint ahogyan az is nehezen eldönthető, Semjén Zsolt a miniszterelnök-helyettesi titulusa alatt, mögött, rejtekében micsoda is, az szintúgy nagy feladat a Brehmnek. Hogy ők a NER ága-boga, belőle nőttek, mint fatörzsből gyönge ága, oder ők a zömök törzs, ki tudja már ebben a kuplerájban. A dolgok összekavarodtak a hangzavarban, ami kibogozható a tébolydából, az nem egyéb, mint az, ezek magukra zárták a középkor ajtaját. Ez egyéni szociális problémának volna mondható, ha magukkal együtt az egész országot is nem akarnák sötétbe burkolni. De ezt akarják.

Egyébként, hogy ők ketten vannak ma a boncasztalon, az nem jelent semmit, feküdhetne ott mind az összes. Csak épp tegnap ők voltak a leghangosabban, leglátványosabban terheltek, keretebe foglalták mintegy a gyönyöreinket, ami boldogságot akkor érzünk, amikor módunk adódik nagyjainkat hallgathatni. Tehát napra-nap. Permanens gyönyörök az életünk, ha megszólalnak Orbán gauleiterei. Mostanában a melegség a téma hajnalhasadástól napnyugodásig, szivárványok és nácik töltik ki az életünket, és a kies hazánkat tátott szájjal bámuló nagyvilágét is. Van ez a homofób pedofiltörvényünk, amire Brüsszel azt mondta gyarmatosítási szándékkal, hogy meg lehet magyarázni.

Varga Judit volt a magyarázó, beosztása szerint igazságügyminiszer, amúgy nem tudjuk, micsoda is, midőn azt mondta Brüsszelnek, nekünk te nem mutogatol, avagy nekünk ne mondja senki. Varga Judit igazságügyis saját szavaival, amit a NER le is írt, és válaszul Brüsszelnek postára is adott, hogy aszongya: “Sem a brüsszeli Bizottság, sem más európai testület nem írhatja elő, hogy Magyarországon ki hogyan éljen, hogyan gondolkodjon és Magyarországon a magyar szülők hogyan neveljék a gyermeküket.” – Lefordítom, Brüsszel bekaphatja. Mindezen túl azonban kitetszik, hogy Varga Judit fordítva ül a lován, és épp a seggét lesi...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.