2021. július 22., csütörtök

ORBÁN NEM LÉTEZŐ VESZÉLYRŐL RENDEZ NÉPSZAVAZÁST A LEMONDÁS HELYETT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.07.21.


Orbán hamis és hazug, uszító és gyűlöletkeltő népszavazását bojkottálni kell. Ebben a hazug játékban nem szabad részt venni. Ezekre a kérdésekre nem lehet a valóságnak megfelelő választ adni, mert a lehetséges "igen" és "nem" válasz nem fejezi ki a valós helyzetet. Ezeket a kérdéseket egy jogállamban az uszító és hazug tartalmuk, valamint a kérdéstechnikai okok miatt el kellene utasítani.


Néhány nappal a megfigyelési ügy kirobbanása után megszületett az első ellenzéki felszólítás a hatalom birtokosainak lemondásáról. Egyetlen ellenzéki pártnak jutott eszébe (Momentum), hogy elmondásra szólítsa fel a “kormányt” a törvénytelen megfigyelések miatt. Ennek ugyan semmi jelentősége egy olyan diktatúrában, amely egy életre rendezkedett be, de legalább jelzi, hogy mi lenne az egyetlen elfogadható lépés egy demokráciában. A többi ellenzéki párt meg sem kísérelte, hogy lemondásra szólítson fel, mert még a gondolatától is megrémült, hogy mi történne, ha nekik kellene kormányozni, a diktatúrát esetleg eltörölni, és nem mehetnek a nyugodt békés kamu választásra, ahol megkapják a parlamenti helyeiket és annak alapján a pénzüket.

Orbánnak természetesen esze ágában sincs lemondani és távozni, hanem egy népszavazás bejelentésével tereli el a figyelmet a megfigyelési botrányról. A “gyermekvédelmi” népszavazás a nem létező veszélyről szól, semmi köze a gyerekekhez, primitív uszítás a homoszexuálisok, mint az új ellenségkép ellen. Ilyen aljas és mocskos propaganda utoljára a zsidóság ellen volt Magyarországon, aminek a vége a holokauszt lett, a magyar történelem és a magyar nemzet létezésének mélypontja. Most sem lesz másképp, Orbán olyan eszközökhöz nyúl a hatalma megtartása érdekében, olyan szelepeket nyit fel, amelyek vége olyan öldöklés lesz, olyan pusztítás, amilyenhez fogható talán még nem volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.