2021. július 22., csütörtök

SZÉKELY TERROR A NÉPSZAVAZÁS ÁRNYÉKÁBAN

444.HU
Szerző: SZILY LÁSZLÓ
2021.07.22.


Jó reggelt, jó bólogatást!


Kávé helyett először is hallgass meg egy friss, vicces és ropogós nyári slágert a minneapolisi Atmosphere hiphop-duó előadásában!

Erre persze bárki mondhatja azt, hogy komolytalan. 
Az úgynevezett székely terroristák ügyére viszont senki.

Hogy mi? Székely terroristák?? Ráadásul petárdás terroristák? Akik úgy ültek éveket emiatt, hogy a valóságban egy fia petárdát sem durrantottak el? Ha fogalmad sincs, kicsoda Beke István és Szőcs Zoltán vagy ha képben vagy, a nap cikke mindenképpen Ács Dániel írása a most szabadult székelyek lebukásának történetéről, amiben azt járja körül, amiről az írás címe is szól:

Árulás vagy a román titkosszolgálat ármánya okozta a „székely terroristák" bukását?

Amiről 2021-nak szólnia kellene, az az izraeli kémprogramos megfigyelési ügy

De nagy kérdés, hogy tényleg lesz-e érdemi vizsgálat benne. Erre legalább formailag lehetőséget adhat az, hogy a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos elnöke hétfőre összehívta a testületet, hogy meghallgathassák Pintér Sándor belügyminisztert. Hogy lesz-e kérdezgetés, azon múlik, hogy a fideszes tagok elmennek-e az ülésre.


A francia Le Monde újságírója közben újra elmesélte, Varga Judit igazságügyminiszter hogyan akart kihúzatni egy kérdést a vele készült interjúból, amikor a francia kolléga a magyar újságírók titkos megfigyelésére kérdezett rá július elején.

A legjobb 444-es olvasmány mindezzel együtt Rényi Pál Dániel új Orbán-könyve,

a Győzelmi kényszer, ami nemcsak nekem tetszik, hiszen az olvasók máris elkapkodták az első kiadást, így már nyomdában is van a második. Én az egyhetes görögországi nyaralásunk alatt olvastam el, és még mindig őszintén le vagyok nyűgözve tőle. Külön ajánlom azoknak, akik nagyon unják az állandó orbánozást. A könyv egyik legnagyobb erénye ugyanis - azon túl, hogy pompásan van megírva - az, hogy Rényi nem megítél, hanem bemutat, de azt hihetetlen alapossággal és igen szórakoztatóan.

Úgy néz ki, hogy a 2021. innentől a népszavazásokról fog szólni a kémprogram helyett.

Ez van, ez jutott nekünk, ezt találta ki Orbán Viktor kampánycsapata válaszul a Fudan-meghátrálásra és a belpolitikai okokból kitalált, szándékosan provokatív homofób törvény európai botrányára...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.