2021. július 2., péntek

ORBÁN NEMZETI KONZULTÁCIÓ CÍMÉN AZT KÉRDEZI, HOGY EGYETÉRTENEK-E A HAZUGSÁGAIVAL

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2021.07.02.


Annál primitívebb uszítást és propagandát elképzelni sem lehet, mint amit Orbán “nemzeti konzultáció” címén rendez a választási kampányban. Mintha önmaga paródiája lenne, amikor hazudik egyet, majd egy hazugságot tényként kezelve, a magyar állampolgár feladata annyi, hogy egyetértsen Orbánnal. Ennél jobban még nem aláztak meg országot, amelynek tragédiája az, hogy nem jut hiteles információkhoz, ezért nincs is abban a helyzetben, hogy felismerje azt, mennyire megalázzák, hülyének nézik és félreinformálják a választások előtt.

Orbán minden alkalommal több tiszteletet követel Magyarországnak és a magyar népnek, amikor a jogsértéseit szóvá teszik a magyar nép védelmében, de soha senki nem tanúsított még olyan tiszteletlenséget a magyar néppel szemben, mint ő. Számos tiszteletlensége és sértése egyike a “nemzeti konzultációnak” nevezett propagandaakció, melynek során Orbán azt bizonyítja, hogy nem tiszteli a magyarokat, nem ad nekik esélyt sem arra, hogy tájékozódjanak és véleményt mondjanak fontos kérdésekben. Valós kérdések szóba sem jönnek, kizárólag a központi propaganda ügyei.

Az “konzultációs” levelek egyike sem felelt meg egy kérdőív minimális követelményeinek, nemcsak szakmai, hanem morális csőd valamennyi “konzultáció”, és a legsúlyosabb visszaélés a magyarok türelmével és tájékozatlanságával. Orbán gúnyt és csúfot űz a magyarokból, megalázza, s lejáratja őket. Azt a szemetet, amit kiküld az embereknek, a torkán kellene lenyomni neki és mindazoknak, akik ennek megalkotásában részt vettek. Az ellenzéknek kötelező lefordítani ezeket és elküldeni az Európai Unió valamennyi vezetőjének, testületének, az Európai Parlament képviselőinek.

Emellett el kell küldeni lefordítva a demokratikus világ valamennyi mértékadó médiumának, hogy saját szemükkel lássák azt az aljasságot és mocsokságot, amit ez az ember nemcsak a népével, de az Európai Unióval is művel. Nemzetközi sajtótájékoztatókat kell összehívni, tájékoztatni kell a külképviseleteket, hogy saját szemükkel lássák meg, hogy az észak-koreai primitív diktatúra szintjén kommunikál Magyarország fasiszta diktátora a népével.

Magyarország szégyene, hogy ez a primitív hazugsághalmaz “Magyarország Kormánya” Facebook oldalán megjelenhetett. Csupán néhány példát emelünk ki a 14 pontos förmedvényből...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.